XelanDi Centipat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #1 Oyunda textureları artırmak isteyince artmıyor ve -1#ınd yazıyor ne yapmalıyım. Sistem gereksinimlerim oyuna yetiyor.
Oyunda textureları artırmak isteyince artmıyor ve -1#ınd yazıyor ne yapmalıyım. Sistem gereksinimlerim oyuna yetiyor.
fieryz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.716 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #2 Oyunun başlatma seçeneklerine -dontforceminreqs komutunu ekleyip deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS XelanDi Centipat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #3 fieryz dedi: Oyunun başlatma seçeneklerine -dontforceminreqs komutunu ekleyip deneyin. Genişletmek için tıkla... Onu önceden ekledim zaten hata yüzünden. Sanırım oyun 2. ekran kartımı değil de kötü olanı kullanıyor (laptop kullanıyorum) XelanDi dedi: Onu önceden ekledim zaten hata yüzünden. Sanırım oyun 2. ekran kartımı değil de kötü olanı kullanıyor (laptop kullanıyorum) Genişletmek için tıkla... Sorunum halen devam ediyor bu arada. Son düzenleme: 29 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
fieryz dedi: Oyunun başlatma seçeneklerine -dontforceminreqs komutunu ekleyip deneyin. Genişletmek için tıkla... Onu önceden ekledim zaten hata yüzünden. Sanırım oyun 2. ekran kartımı değil de kötü olanı kullanıyor (laptop kullanıyorum) XelanDi dedi: Onu önceden ekledim zaten hata yüzünden. Sanırım oyun 2. ekran kartımı değil de kötü olanı kullanıyor (laptop kullanıyorum) Genişletmek için tıkla... Sorunum halen devam ediyor bu arada.