Kaday Tegin Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 818 Çözümler 5 Yer Ötüken Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #11 Oyunları oynama konusunda şöyle yap 1. oyunu Youtube'dan izle 2. ve 3. oyunu kendin oyna. 2. oyunun grafikleri de gayet canlı ve güzel hala oynanır. Ben dediğim gibi yaptım.
Oyunları oynama konusunda şöyle yap 1. oyunu Youtube'dan izle 2. ve 3. oyunu kendin oyna. 2. oyunun grafikleri de gayet canlı ve güzel hala oynanır. Ben dediğim gibi yaptım.
Guthwine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.532 Makaleler 11 Çözümler 14 Yer Malatya 11 Haziran 2021 #12 BeratKubilay dedi: Bu yapacağım iş 1 tık kötü fakat şu anda kitap alacak pek durumum yok maalesef. Kitapları PDF olarak indirsem farklılık olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Ama ilk üç kitabın Türkçe PDF'i var sadece.
BeratKubilay dedi: Bu yapacağım iş 1 tık kötü fakat şu anda kitap alacak pek durumum yok maalesef. Kitapları PDF olarak indirsem farklılık olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Ama ilk üç kitabın Türkçe PDF'i var sadece.
BeratKubilay Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #13 Shimada Sensei dedi: Dizi kitapları anlatıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım dostum , teşekkürler.
Shimada Sensei dedi: Dizi kitapları anlatıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım dostum , teşekkürler.
phanmetal Picopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 992 Çözümler 2 11 Haziran 2021 #14 Birinci oyun leş. Kendim yapamam ama yapmak da istemem. Birinci oyundan başlamanı önermem.
Kaday Tegin Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 818 Çözümler 5 Yer Ötüken Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #15 phanmetal dedi: Birinci oyun leş. Kendim yapamam ama yapmak da istemem. Birinci oyundan başlamanı önermem. Genişletmek için tıkla... Maalesef mekanikleri dönemine göre bile kötü. O yüzden hikayeyi de kaçırmaması için Youtube'dan izlemesini tavsiye ettim.
phanmetal dedi: Birinci oyun leş. Kendim yapamam ama yapmak da istemem. Birinci oyundan başlamanı önermem. Genişletmek için tıkla... Maalesef mekanikleri dönemine göre bile kötü. O yüzden hikayeyi de kaçırmaması için Youtube'dan izlemesini tavsiye ettim.