Dadesutan Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 490 Çözümler 3 Yer Tokyo-3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kara kılıç Ustası 29 Ocak 2021 #1 İzometrik olmazsa daha iyi olur.
Freji Megapat Katılım 27 Ekim 2015 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #2 Dragon Age Origins, Final Fantasy
Dadesutan Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 490 Çözümler 3 Yer Tokyo-3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kara kılıç Ustası 29 Ocak 2021 #3 Freji dedi: Dragon age Origins, final fantasy. Genişletmek için tıkla... İzometrik olmasın diye kendim bellirttim ama baldurs gate oynanır mı? İlk iki oyunu.
Freji dedi: Dragon age Origins, final fantasy. Genişletmek için tıkla... İzometrik olmasın diye kendim bellirttim ama baldurs gate oynanır mı? İlk iki oyunu.
Freji Megapat Katılım 27 Ekim 2015 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #4 Kesinlikle oynanayır. Siz izometrik olmasın deyince yazmadım bilerek zaten. RPG türünün babalarındandır. İmzanızdaki laptop gayet iyi özelliklere sahip Baldur's Gate 3'ü de rahatlıkla oynayabilirsiniz
Kesinlikle oynanayır. Siz izometrik olmasın deyince yazmadım bilerek zaten. RPG türünün babalarındandır. İmzanızdaki laptop gayet iyi özelliklere sahip Baldur's Gate 3'ü de rahatlıkla oynayabilirsiniz
Dadesutan Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 490 Çözümler 3 Yer Tokyo-3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kara kılıç Ustası 29 Ocak 2021 #5 Freji dedi: Kesinlikle oynanayır. Siz izometrik olmasın deyince yazmadım bilerek zaten. RPG türünün babalarındandır. İmzanızdaki laptop gayet iyi özelliklere sahip Baldur's Gate 3'ü de rahatlıkla oynayabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Tamam hocam eyvallah. İndirimlerde almaya çalışacağım teşekkür ederim.
Freji dedi: Kesinlikle oynanayır. Siz izometrik olmasın deyince yazmadım bilerek zaten. RPG türünün babalarındandır. İmzanızdaki laptop gayet iyi özelliklere sahip Baldur's Gate 3'ü de rahatlıkla oynayabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Tamam hocam eyvallah. İndirimlerde almaya çalışacağım teşekkür ederim.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 30 Ocak 2021 #6 Dadesutan dedi: İyi olur. Genişletmek için tıkla... Vampyr öneririm.
g0ku Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #7 Mass Effect serisini deneyebilirsin.