Gimmly97
Hectopat
Daha fazla
Selamlar arkadaşlar sizinle bugün aldığım bir kararı paylaşmak istiyorum. Uzun zamandır aklımda olan bir şeydi ama hadi başlayalım demem biraz ani gelişti. Uzun zamandır Witcher evreninde geçen bir oyun yapma isteğim vardı. Ama bir türlü nasıl bir şey yapacağıma karar veremedim. Ben de aktif olarak kullandığım tek forum olan Technopat Sosyal topluluğuna sormaya karar verdim. Aklıma yatan tek tür platformer, 2D pixel art bir Witcher oyunu. Başlangıçta küçük diyaloglar ile Geralt bize oyunun temel mekaniklerini anlatacak ve sonra ara ara karşımıza çıkıp bizimle konuşacak. Platformer demişken aralarda tabii ki de canavarlar ile karşılaşacağız. Hatta boss fight bile düşünüyorum. Sizin önerileriniz nelerdir ve bu fikirim hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizin bir fikiriniz varsa belirtmekten çekinmeyin.
Bu arada lisans ve telif hakkında sorun çıkabileceğini tahmin ediyorum ama çok fazla yayılacağını ve oynanacağını tahmin etmiyorum oyunun. Ayrıca oyunun içine gelir elde edebileceğim hiç bir şey yerleştirmeyeceğim ve oyun için bir ücret talep etmeyeceğim. Tamamen hobi projesi olacak. Bundan dolayı da sorun çıkarmazlar diye düşünmekteyim. Bu konuyu da bilgili arkadaşlar açıklığa kavuştururlarsa müteşekkir olurum.
Bu arada lisans ve telif hakkında sorun çıkabileceğini tahmin ediyorum ama çok fazla yayılacağını ve oynanacağını tahmin etmiyorum oyunun. Ayrıca oyunun içine gelir elde edebileceğim hiç bir şey yerleştirmeyeceğim ve oyun için bir ücret talep etmeyeceğim. Tamamen hobi projesi olacak. Bundan dolayı da sorun çıkarmazlar diye düşünmekteyim. Bu konuyu da bilgili arkadaşlar açıklığa kavuştururlarsa müteşekkir olurum.