22 Mayıs'a kadar ücretsiz bir şekilde kalıcı olarak kütüphaneye ekleyebilirsiniz. Oyun değil de daha çok oyunla ilgili wallpaper, art book gibi şeyler içeriyor. Oyun için özel içerik de olabilir.
Download the best classic and new games on Windows, Mac & Linux. A vast selection of titles, DRM-free, with free goodies and 30-day money-back guarantee.
Bu bir içerik tarzı bir şey. Oyunları içermiyor. Wallpaper, soundtrack tarzı şeyler var diye biliyorum. Konu içeriğinde belirtseydiniz keşke.
Edit: Yukarıdaki arkadaş bu başlıktaki konunun aynısından açtığından dolayı moderatör arkadaş konuyu buraya eklemiş. O yüzden bu şekilde yazdım. Sonra konuyu okumuyorsun diye linç yemeyelim.
Bu bir içerik tarzı bir şey. Oyunları içermiyor. Wallpaper, soundtrack tarzı şeyler var diye biliyorum. Konu içeriğinde belirtseydiniz keşke.
Edit: Yukarıdaki arkadaş bu başlıktaki konunun aynısından açtığından dolayı moderatör arkadaş konuyu buraya eklemiş. O yüzden bu şekilde yazdım. Sonra konuyu okumuyorsun diye linç yemeyelim.