Sürprizbozan Witcher kilitli sandık nasıl açılır?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HAV CAAREN

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba bu sandığın anahtarı tam olarak nerede? 2 kuyudan 2 ipucu aldım fakat ortalıkta anahtar falan bulamadım.

Gittiğiniz yerde hiç haydut vs var mıydı? Bir de ipuçlarını okudunuz mu?
bitki yaratığı vardı adını tam hatırlamıyorum, 2 tanelerdi. Bir kaç tane kağıt aldım fakat envanter doluluğundan dolayı (gir çık yaptım envantere o yüzden yeni item'i işaret eden yıldızda yok) o kağıtları ayırt edemiyorum.

bende onu demek istiyorum ben o kağıtları yanlışlıkla okumuş olabilirim, bu sandığı daha önce açan olmamış mı? Bence bilen vardır.
Hocam Buldum.Aşağıda gösterdiğim yerde bi adam ölmüş ondan bir anahtar alıyorsunuz ve o sandığı açıyor. . (Gösterdiğim yer benim bulunduğum yer)

Dosya Ekleri

• Screenshot 2022-06-09 004146.png
    296,9 KB · Görüntüleme: 116
Hocam Buldum.Aşağıda gösterdiğim yerde bi adam ölmüş ondan bir anahtar alıyorsunuz ve o sandığı açıyor. . (Gösterdiğim yer benim bulunduğum yer)
Çok sağ ol kral, üşenmezsen ve zahmet olmazsa nasıl bulduğunu anlatır mısın, tecrübe olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…