Witcher serisi alınır mı?

Hocam umarım bende sıkılmam. Kitap hakkında spoiler dışında verebileceğiniz bilgiler varsa iyi olur.

Haklısınız hocam, ama resim falan çok önemli değil açıkçası. Daha öncesinde 1-2 kitap okudum ve hiçbirisinde resim yoktu, fakat okumuştum yani.

Okunur, sıkılmazsınız. Bütçe sıkıntıysa tek tek alarak da okuyabilirsiniz.

Hocam bütçe sıkıntı değil fakat alıp okumazsam bütçe sıkıntıya girebilir . Sıkılacağıma hiç ihtimal vermiyorum fakat dediğim gibi kitap okuma alışkanlığım yok ve bu nedenle korkuyorum biraz. Tek tek alıp okumak en iyisi sanırım.

Hocam bende filmlerini ayıla bayıla izlediğim Harry Potter'ın kitaplarından bir tanesini almıştım. Ve hiç okumadım sayılır . Fakat o sıralarda biraz daha küçüktüm ve kitaplarla hiç aram yoktu. Şimdi kitaplara sarmak istiyorum. Telefondan falan uzaklaşmak istiyorum. Yani bende hiçbir zaman adam akıllı bir okuyucu olmadım. O nedenle kitabı okurken sıkılırım diye korkuyorum.

Ayrıca betimlemelerin sıkması aslında sorun değil, kitap genel olarak saracak olursa kesinlikle 2. kitabı alırım.

Hocam umarım bende sıkılmam. Kitap hakkında spoiler dışında verebileceğiniz bilgiler varsa iyi olur.
Vallaha hocam aklıma verebileceğim bir bilgi gelmedi ama istersen soru sor cevaplarım. Aklıma bir tavsiye geldi ama. Aşağıdaki linkte kitaplar boyunca Geralt'ın nereye gittiği falan haritada işaretlenmiş. Merak edersen kitap okurken bakarsın.

Fotoğraf için teşekkürler hocam. Şey soracaktım, kitap okuma alışkanlığı kazandınız mı ilk kitaptan sonra? Yani ilk kitabı okuduktan sonra ben bu seriyi bitiririm demiş miydiniz? Sizde sanırım yani dediğinize göre çok kitap okuyan birisi değilmişsiniz benim gibi. O yüzden bu konu önemli benim için.

Ben şahsen Witcher serisine aşık biriyim. Evrenini ve Geraltı çok severim. Oyüzden kitaba çok çabuk ısındım. Benim daha kitaba başlamadan tüm seriyi bitireceğim belliydi aslında.

Ben şahsen Witcher serisine aşık biriyim. Evrenini ve Geraltı çok severim. Oyüzden kitaba çok çabuk ısındım. Benim daha kitaba başlamadan tüm seriyi bitireceğim belliydi aslında.

Hocam çok teşekkür ederim, sanırım direkt seriyi satın alacağım. Çünkü bende Witcher evrenine aşık birisiyim. İyi akşamlar.

Alınır. Oldukca akıcı ve okuması kolay bir seri. Witcher evrenini çok severim sorun olursa sorabilirsini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…