Witcher serisinde yan görev yapılır mı?

kajunfinger

Decapat
Daha fazla  
Mass Effect'ten sonra yine bir RPG oyunu arıyordum ve Witcher serisine başlamaya karar verdim. Şu an Witcher 1 oynamaktayım. Yan görevler yapmaya değer mi? Sadece 1. oyun değil tüm serilerde. Mass Effect'te yan görevler bile oyun sonunu etkiliyordu. Bunda da öyle mi?

Yan görevler önemli.

İlk oyunu komple unuttum yan görev kalitesini bilmiyorum 2. oyunun yan görevleri ise yapılması şart değil 3. oyunda ise bazı yan görevler ana hikayeden bile daha sürükleyici bu yüzden diğer oyunlarda olmasa bile 3. oyunda kesinlikle yan görevleri atlama, bazı yan görevler ana hikayeye bile etki ediyor.

Witcher serisinde yan görev yapılır ama motivasyonunuz karakteri geliştirmek değil de farklı hikâyeler görmek olmalı. Çünkü ödül vermek konusunda 3 oyunda fazla kıt olarak kalmış benim aklımda. Daha çok sundukları hikâyeler güzel oluyor. İlk iki oyunda yan görevlerin ana hikâye etkisini hatırlamıyorum fakat ben 3. oyunda yan görev yapmadan oynamama rağmen iyi sonu almıştım.

@Physchopath ilk oyunun yan görev kalitesi, ikinci oyuna göre daha iyi diye kalmış aklımda. 2. oyunda yan görev hiç yapmazken ilk oyunda merak edip yaptıklarım olmuştu.

İlk oyuna remake gelse de tekrar başlasam iyi oldu unuttuğum.

Teşekkürler cevaplarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…