Witcher serisine nasıl başlanır?

260112

Kilopat
Makaleler
2
Witcher 1 var mı? Hikayesi nasıldır?

Witcher 1 var. Biraz eski ama hikaye bütünlüğü için oynayabilirsin.

Var. Hikayesi fena değil. Oynanış falan berbat denilebilir ama. Ben 2'den başlamıştım. Youtubedan Witcher evrenini biraz araştır sonra 2'den başla bence.

Mekanikleri her ne kadar eski ve biraz kötü olsa da alışıyorsun bir zaman sonra ve hikayesi de gerçekten sarıyor. Mekaniklere çok takmazsanız zevk alırsınız bence.

Witcher 1'in hikayesini dinle ama oynama.
Witcher 2 ve 3'ü oynayabilirsin.
Oynamadan önce de internette rehberler ve ipuçları var. Onlara bakabilirsin.

1 bedava zaten istersen oyna ama kombatlar kötü. 2 fena değil ama 3'ün yanında sönük. 2 ve 3 oynanabilir. Kitaplarını okuduktan sonra da başlayabilirsiniz.

Witcher 1 var. Eski bir oyun olduğu için oynanışı biraz sıkıntılı ama abartılacak kadar değil. Eğer Witcher serisine başlayacaksan kesinlikle ilk oyundan başla. Ben de ilk oyundan başladım ve iyi ki ilk oyundan başlamışım. Mekaniklerini kafayı takarsan ilk oyun zevk vermez ama hikayeye odaklanırsan iyi ki oynamışım dersin. Witcher oyunları şu an indirimde indirimi kaçırmadan alabilirsiniz.

Witcher'ın öyle aman aman çok ilgi çekici bir hikayesi yok bana göre. Ben Witcher 3'ü yan görevlerin kalitesi ve oyunun güzel atmosferi için oynadım ve memnun kaldım. Onun dışında bildiğim kadarı ile ilk Witcher oyunu mekaniksel olarak çok zayıf (ki Witcher 3 de öyle sayılır) o yüzden onun hikayesini okuyabilir veya izleyebilirsin. Witcher 2'yi bilmiyorum hiç de oynamadım. Direkt olarak Witcher 3 ile seriye başladım ben ve anlatılan ana hikayeyi pek ilgi çekici bulmadığımdan önceki oyunlarını oynamadım veya kitaplarını okumadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…