Witcher serisini sevmemek

Her oyunu seveceksiniz diye bir durum yok hocam. Kafanıza takmayın bu kadar. Hikayeye biraz daha geriden, kitaplardan başlasaydınız belki küçük bir ihtimalle evrene bağlanabilirdiniz. Tabii herkes kitap okumayı sevecek diye bir durum da yok

Witcher bana göre çöp hiç sarmadı oyun. Normal bir durum.
Bir oyuna çöp demek nasıl bir hakaret, ben de Dark Souls oyunlarını sevmiyorum, oynanış mantığı, ölünce geriden gelip tekrar aynı yerleri oynamak saçma geliyor ve hiç zevk almıyorum, benim de mi çöp demem gerekiyor? Öte yandan oyunun iyi yaptığı tonla şey de var, aynı durum Witcher 3 için de geçerli, insanların yıllarca uğraşıp bin bir emekle çıkardığı ve büyük bir oyuncu kesiminin beğendiği bir işe çöp demek nedir?

Hocam yakında souls oyunlarına başlayacağım lütfen gözümü korkutmayın.

Witcher bana göre çöp hiç sarmadı oyun. Normal bir durum. Görüş belirtmekte mi suç .
Hem bana göre diyip hem de çöp diyerek genelleme yapmak. Witcher sevmemenizi anlarım ama sadece 2 oyunla yükselip böyle bir oyun yapan adamların oyununa çöp denilmez. RDR2 ile kapıştırılması bile Witcher 3 için bir gurur.
Hocam yakında souls oyunlarına başlayacağım lütfen gözümü korkutmayın.
3. den başlayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…