Hem bana göre diyip hem de çöp diyerek genelleme yapmak. Witcher sevmemenizi anlarım ama sadece 2 oyunla yükselip böyle bir oyun yapan adamların oyununa çöp denilmez. RDR2 ile kapıştırılması bile Witcher 3 için bir gurur.
Hocam göz korkutan bir oyun zaten Oyunun mantığı öyle yani, ben bir ara başlamayı denedim gerçekten 30 dakika falan dayanabildim, ölüp ölüp tekrar aynı yerleri oynamaya hiç gelemiyorum.
Bir haftada üç oyunu bitirmen imkansız. İlk iki oyun toplam 80 saat yapıyor, üçüncü oyunun hikayesi minimum 100 saat alıyor. Bir haftada 168 saat var, speedrun falan yaptın herhalde.
Hocam göz korkutan bir oyun zaten oyunun mantığı öyle yani, ben bir ara başlamayı denedim gerçekten 30 dakika falan dayanabildim, ölüp ölüp tekrar aynı yerleri oynamaya hiç gelemiyorum.
Herkesin bir zevki vardır. Kimse bir şeyleri sevmek zorunda değil. Fakat size şunu öneririm. 1 hafta da 3 oyunu bitirmek için çok kısa bir süre. Oyunu sindirerek oynarsanız sevebilme ihtimaliniz artacaktır. Kılıçlı oyunları sevmiyorum demişsiniz belki de zorlamanıza gerek yoktur.
Zevkler ve renkler farklıdır tartışılmaz. RPG oyunları sevmiyor olabilirsiniz. "Bu oyunu kesin sevmem lazım yoksa beni dışlarlar" diye de oyun oynanmaz hocam.