The Witcher’ın resmi Twitter sayfası Elden Ring’i DLC konusunda kutladı.
Türkçesi:
Son 8 yıldır, The Witcher III: Blood and Wine ek paketi gururla en iyi RPG ek paketi olarak taçlandırılmıştı. Şimdi ise bu tacın ELDEN RING’e geçtiğini duyurmak ve FromSoftware PR ekibini tebrik etmek istiyoruz.
Bu gönderiyi Instagram'da gördüğümde bir garipsedim açıkçası. Elden Ring'in DLC'sini oynamadım fakat ne olursa olsun B&W'dan daha iyi olduğunu düşünmüyorum şayet Blood and Wine DLC'si DLC'den çok yepyeni bir oyun gibi.
DLC'yi 7 saattir falan oynadım. Harika olmuş. Ana oyundan daha az içeriğe sahip ama gördüğüm içerikler ana oyundan daha kaliteli. Az ama kaliteli mantığında işte. Buna rağmen gayet büyük bir DLC. Tahminimce 30 ila 50 saat arasında sürer bitirmem. Daha yapacağım çok şey var. Profilimden de ekran görüntülerine ulaşabilirsiniz.
Bu gönderiyi Instagram'da gördüğümde bir garipsedim açıkçası. Elden Ring'in DLC'sini oynamadım fakat ne olursa olsun b&w'dan daha iyi olduğunu düşünmüyorum şayet Blood and Wine DLC'si DLC'den çok yepyeni bir oyun gibi.
Bu gönderiyi Instagram'da gördüğümde bir garipsedim açıkçası. Elden Ring'in DLC'sini oynamadım fakat ne olursa olsun B&W'dan daha iyi olduğunu düşünmüyorum şayet Blood and Wine DLC'si DLC'den çok yepyeni bir oyun gibi.
Elden Ring DLC'si için de Elden Ring 2 seviyesinde deniyor. Bence, bir Ubisoft oyunundan bahsetmediğimiz sürece oynamadığımız oyunlar/DLC'ler hakkında yorum yapmamalıyız hocam.
Elden Ring DLC'si için de Elden Ring 2 seviyesinde deniyor. Bence, bir Ubisoft oyunundan bahsetmediğimiz sürece oynamadığımız oyunlar/DLC'ler hakkında yorum yapmamalıyız hocam.