Withcer 2 cesaret görevi nasıl geçilir?

Eaxys

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Witcher 2'de çok garip görev ilerleyişi var. Şu an ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi cesaret sembolünü soruştur diyor fakat kamptaki kişilerle konuşuyorum ama öyle bir seçenek yok. Anlamadım. Diğer görevler seçiyorum onlarda aynı ne yapacağım belli değil. Yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• 1753216957846.png
    693,5 KB · Görüntüleme: 26
O görev için "Komplo Teorisi" görevi üzerinden ilerlemeniz lazım. Komplo Teorisi'nin Cesaretin Sembolü'yle alakalı kısmı için kullanacak kare sikkeniz yoksa önce "Kayıp Kuzular"'ı yapın.

Şimdi hocam, diğer görevleri falan seçmeyip, Komplo Teorisi'nden mi devam edeyim?
Gittiği yere kadar yapmaya çalışın, aynen. @Eaxys Komplo Teorisi'nde "Islık Çalan Wendy" diye bi' mevzu olacak, onda kullanacak kare sikkeniz olmazsa Kayıp Kuzular'ı yapın, dediğim gibi.

Son düzenleme:
O görev için "Komplo Teorisi" görevi üzerinden ilerlemeniz lazım. Komplo Teorisi'nin Cesaretin Sembolü'yle alakalı kısmı için kullanacak kare sikkeniz yoksa önce "Kayıp Kuzular"'ı yapın.
Şimdi hocam diğer görevleri falan seçmeyip komplo teorisinden mi devam edeyim?

Hocam şimdi Cesaret görevini falan hallettim. Fakat olayların gelişmesini bekle dedi bekliyorum bayadır hiç bir şey olmuyor.

Dosya Ekleri

• 1753220517041.png
    698,8 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
Hocam şimdi Cesaret görevini falan hallettim. Fakat "olayların gelişmesini bekle" dedi, bekliyorum bayağıdır hiçbir şey olmuyor.
"Bekle"den kastı diğer görevleri yapmanız, hikayeye devam etmeniz. Salıp harbiden beklemeniz değil...
@Eaxys
Yapabileceğiniz başka görevler olması lazım. Görev listesini kurcalayın, yapabildiğiniz ne varsa yapmaya uğraşın.
Olayları - görevleri takip ederek kendiniz de çözersiniz bence artık. Ama yine takılırsanız falan, kafanıza eserse yazabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…