1 12811 Megapat Forumun Hafızası Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 3.327 Makaleler 24 Çözümler 1 14 Ekim 2022 #1 Merhaba. Ben Wix ile kendi web sitemi kurdum. Tamamen siber güvenlik temalı. Wix'in DDoS koruması var mı? Cloudflare firmasına ihtiyacım var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2022
Merhaba. Ben Wix ile kendi web sitemi kurdum. Tamamen siber güvenlik temalı. Wix'in DDoS koruması var mı? Cloudflare firmasına ihtiyacım var mıdır?
SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 14 Ekim 2022 #2 12811 dedi: Merhaba. Ben Wix ile kendi web sitemi kurdum. Tamamen siber güvenlik temalı. Wix'in DDoS koruması var mı? Cloudflare firmasına ihtiyacım var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ne konuda en iyisi mi? Ayrica siber güvenlik temalı bir web sitesinin hazır servis kullanmasıda biraz ironik olmuş.
12811 dedi: Merhaba. Ben Wix ile kendi web sitemi kurdum. Tamamen siber güvenlik temalı. Wix'in DDoS koruması var mı? Cloudflare firmasına ihtiyacım var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ne konuda en iyisi mi? Ayrica siber güvenlik temalı bir web sitesinin hazır servis kullanmasıda biraz ironik olmuş.
Kaptan Jack Sparrow Kilopat Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 393 Çözümler 3 Yer Kayıp Kodlar Okyanusu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dişçi 14 Ekim 2022 #3 SUSAMLI ÇUBUK dedi: Ne konuda en iyisi mi? Ayrica siber güvenlik temalı bir web sitesinin hazır servis kullanmasıda biraz ironik olmuş. Genişletmek için tıkla... Hocam'a katılıyorum. Siber güvenlik temalı sitenizin hazır servis kullanması dosta korku düşmana güven veriyor adeta.
SUSAMLI ÇUBUK dedi: Ne konuda en iyisi mi? Ayrica siber güvenlik temalı bir web sitesinin hazır servis kullanmasıda biraz ironik olmuş. Genişletmek için tıkla... Hocam'a katılıyorum. Siber güvenlik temalı sitenizin hazır servis kullanması dosta korku düşmana güven veriyor adeta.
1 12811 Megapat Forumun Hafızası Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 3.327 Makaleler 24 Çözümler 1 14 Ekim 2022 #4 Kaptan Jack Sparrow dedi: Hocam'a katılıyorum. Siber güvenlik temalı sitenizin hazır servis kullanması dosta korku düşmana güven veriyor adeta. Genişletmek için tıkla... O tür değil. Siber zorbalık karşıtı bir blog ve destek sitesi gibi. Daha çok bir topluluk sitesi gibi.
Kaptan Jack Sparrow dedi: Hocam'a katılıyorum. Siber güvenlik temalı sitenizin hazır servis kullanması dosta korku düşmana güven veriyor adeta. Genişletmek için tıkla... O tür değil. Siber zorbalık karşıtı bir blog ve destek sitesi gibi. Daha çok bir topluluk sitesi gibi.
Kaptan Jack Sparrow Kilopat Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 393 Çözümler 3 Yer Kayıp Kodlar Okyanusu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dişçi 16 Ekim 2022 #5 12811 dedi: O tür değil. Siber zorbalık karşıtı bir blog ve destek sitesi gibi. Daha çok bir topluluk sitesi gibi. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla Wix'in DDoS koruması var. Sitenin destek kısmından bir öğrenin eğer varsa başka bir koruma kullanmanıza çok ihtiyaç duymazsınız diye düşünüyorum. Eğer sitenizi yayınlarsanız bir link bırakın biz de inceleyelim.
12811 dedi: O tür değil. Siber zorbalık karşıtı bir blog ve destek sitesi gibi. Daha çok bir topluluk sitesi gibi. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla Wix'in DDoS koruması var. Sitenin destek kısmından bir öğrenin eğer varsa başka bir koruma kullanmanıza çok ihtiyaç duymazsınız diye düşünüyorum. Eğer sitenizi yayınlarsanız bir link bırakın biz de inceleyelim.