3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 5 Nisan 2021 #1 Sizce hangisini kullanmalıyım? İki sitede de ücretsiz versiyonunda yukarıda bu site ... ile yapıldı yazıyor.
Sizce hangisini kullanmalıyım? İki sitede de ücretsiz versiyonunda yukarıda bu site ... ile yapıldı yazıyor.
Clemandtime Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 464 Makaleler 1 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #2 384311 dedi: Sizce hangisini kullanmalıyım? İki sitede de ücretsiz versiyonunda yukarıda bu site... İle yapıldı yazıyor. Genişletmek için tıkla... WordPress.
384311 dedi: Sizce hangisini kullanmalıyım? İki sitede de ücretsiz versiyonunda yukarıda bu site... İle yapıldı yazıyor. Genişletmek için tıkla... WordPress.
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #3 Boşverin bunları. Alın ücretsiz bir .tk domain, ücretsiz bir hosting, içine ister wordpress kurun ister başka bir şey.
Boşverin bunları. Alın ücretsiz bir .tk domain, ücretsiz bir hosting, içine ister wordpress kurun ister başka bir şey.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 5 Nisan 2021 #4 iloveichigo dedi: Boşverin bunları. Alın ücretsiz bir .tk domain, ücretsiz bir hosting, içine ister wordpress kurun ister başka bir şey. Genişletmek için tıkla... Zaten Freenom'dan alacağım dediğiniz gibi. Site yapma sitesi önerisi istiyorum.
iloveichigo dedi: Boşverin bunları. Alın ücretsiz bir .tk domain, ücretsiz bir hosting, içine ister wordpress kurun ister başka bir şey. Genişletmek için tıkla... Zaten Freenom'dan alacağım dediğiniz gibi. Site yapma sitesi önerisi istiyorum.
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #5 384311 dedi: Zaten Freenom'dan alacağım dediğiniz gibi. Site yapma sitesi önerisi istiyorum. Genişletmek için tıkla... infinityfree'ye alan adını bağla. Sonra da içine istersen wordpress yükle istersen xenforo satın alıp bu forum gibi bir forum yap. Ve bu şekilde reklam da olmayacak. Sanırım ayrıca iki siteye de alan adı bağlamak ücretli.
384311 dedi: Zaten Freenom'dan alacağım dediğiniz gibi. Site yapma sitesi önerisi istiyorum. Genişletmek için tıkla... infinityfree'ye alan adını bağla. Sonra da içine istersen wordpress yükle istersen xenforo satın alıp bu forum gibi bir forum yap. Ve bu şekilde reklam da olmayacak. Sanırım ayrıca iki siteye de alan adı bağlamak ücretli.