WL Mouse Beast X 8K vs WL Mouse Beast Max

yex_emre

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Hayırlı bayramlar, bu 2 mouseden birini almayı düşünüyorum yakın zamanda. Ama hangisini alsam bilemedim. Şu anda Glorious Model O2 Pro kullanıyorum ve shape olarak hoşuma giden bir mouse. Genelde claw grip bazen de fingertip kullanıyorum.

Max olan 3 gram daha ağır ama shape ve büyüklük olarak mouseme benziyor. Ayrıca 3950HS sensöre sahip ve Omron optik switch. Genel olarak en büyük farklar bunlar şu anda aklıma gelen.

Beast X 8k(diğer adıyla fabuolus Beast) ise daha küçük ve 3395 sensöre sahip. Bir de sanırsam pink dot switch idi.

Sonuç olarak sizce hangisi alınır? Son olarak da hemen boyutları hakkında görsel koyayım:

Dosya Ekleri

• IMG_6773.png
    IMG_6773.png
    148,5 KB · Görüntüleme: 140
Hayırlı bayramlar, bu 2 mouseden birini almayı düşünüyorum yakın zamanda. Ama hangisini alsam bilemedim. Şu anda Glorious Model O2 Pro kullanıyorum ve shape olarak hoşuma giden bir mouse. Genelde claw grip bazen de fingertip kullanıyorum.

Max olan 3 gram daha ağır ama shape ve büyüklük olarak mouseme benziyor. Ayrıca 3950HS sensöre sahip ve Omron optik switch. Genel olarak en büyük farklar bunlar şu anda aklıma gelen.

Beast X 8k(diğer adıyla fabuolus Beast) ise daha küçük ve 3395 sensöre sahip. Bir de sanırsam pink dot switch idi.

Sonuç olarak sizce hangisi alınır? Son olarak da hemen boyutları hakkında görsel koyayım:
Gloruios model o2 prodan bu ikisine geçmek para israfindan başka hiçbirsey değil.

Gloruios model O2 Pro'dan bu ikisine geçmek para israfindan başka hiçbir şey değil.

Arkadaşa satacağım bu fareyi istediği için. Ayrıca 4k/8k modelini almadığım için pişmandım. O yüzden almak istiyorum sizce yanlış mı düşünüyorum hocam. Kalmalı mıyım bu farede?

Arkadaşa satacağım bu fareyi istediği için. Ayrıca 4k/8k modelini almadığım için pişmandım. O yüzden almak istiyorum sizce yanlış mı düşünüyorum hocam. Kalmalı mıyım bu farede?
Sorun yasatmiyorsa satmanın bir anlamı yok çünkü o2 PRO'nun sensörü sağlam ayrıca 4K/8K Hz denilen şey satış taktiği benim mouseta 8K destekliyor ben 1000 Hz kullanıyorum hani sıkıldıysam 2000 Hz çünkü gerçekten bir süre sonra fark olmuyor, yani sen beast X Max 'i aldığında sana büyük bir artısı olmayacak , csde daha fazla adam vurdurtmayacak.

Sorun yasatmiyorsa satmanın bir anlamı yok çünkü O2 Pro'nun sensörü sağlam ayrıca 4K/8K Hz denilen şey satış taktiği benim farede 8K destekliyor ben 1000 Hz kullanıyorum hani sıkıldıysam 2000 Hz çünkü gerçekten bir süre sonra fark olmuyor, yani sen Beast X Max'i aldığında sana büyük bir artısı olmayacak, CS'de daha fazla adam vurdurtmayacak.

Hocam araştırdığıma göre 240Hz+güçlü bir CPU gerekiyormuş tam verim alınması için. Ve bilmiyorum hocam arkadaş teklif edince satıp almak mantıklı geldi açıkçası bir de bayağıdır almakta istiyordum yalan yok.

Hocam araştırdığıma göre 240Hz+güçlü bir CPU gerekiyormuş tam verim alınması için. Ve bilmiyorum hocam arkadaş teklif edince satıp almak mantıklı geldi açıkçası bir de bayağıdır almakta istiyordum yalan yok.

Doğrudur bence de mantıksız 4000 Hz bile tam yerine oturmadı 2000 Hz idealdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı