D DarkLords10 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 21 31 Aralık 2020 #1 Merhabalar, ping düşürmek için WLAN Optimizer adlı bir program duydum. Sizce güvenli midir? Yani gönül rahatlığıyla kullanabilir miyim?
Merhabalar, ping düşürmek için WLAN Optimizer adlı bir program duydum. Sizce güvenli midir? Yani gönül rahatlığıyla kullanabilir miyim?
ieithers Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 282 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tam Zamanlı Öğrenci 31 Aralık 2020 #2 DarkLords10 dedi: Merhabalar, ping düşürmek için WLAN Optimizer adlı bir program duydum. Sizce güvenli midir? Yani gönül rahatlığıyla kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Güvenli bir uygulama ama şu sıralar işe yaramıyor gibi boşuna indirmeyin. Artı 0 Eksi
DarkLords10 dedi: Merhabalar, ping düşürmek için WLAN Optimizer adlı bir program duydum. Sizce güvenli midir? Yani gönül rahatlığıyla kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Güvenli bir uygulama ama şu sıralar işe yaramıyor gibi boşuna indirmeyin.
KS KS D DarkLords10 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 21 31 Aralık 2020 #3 ieithers dedi: Güvenli bir uygulama ama şu sıralar işe yaramıyor gibi boşuna indirmeyin. Genişletmek için tıkla... Ben indirdim fakat uygulamayı kapatsam bile hep arka planda çalışıyor,bilgisayar performans kaybı yaşar mı? ieithers dedi: Güvenli bir uygulama ama şu sıralar işe yaramıyor gibi boşuna indirmeyin. Genişletmek için tıkla... Bu arada ani ping artışını önleyecek başka yöntemler veya uygulamalar var mı? Artı 0 Eksi
ieithers dedi: Güvenli bir uygulama ama şu sıralar işe yaramıyor gibi boşuna indirmeyin. Genişletmek için tıkla... Ben indirdim fakat uygulamayı kapatsam bile hep arka planda çalışıyor,bilgisayar performans kaybı yaşar mı? ieithers dedi: Güvenli bir uygulama ama şu sıralar işe yaramıyor gibi boşuna indirmeyin. Genişletmek için tıkla... Bu arada ani ping artışını önleyecek başka yöntemler veya uygulamalar var mı?