Selamlar arkadaşlar, görmüş olduğunuz üzere sorunumuz WLAN optimizer kullanımı sonucu sabit 200 ms. Bunun çözümü nedir umarım biliyorsunuzdur gerçekten İnternet'im bilgisayardan çok yavaşladı. Ne yapacağım bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler.
"Sistem Geri Yükleme" yaparak WLAN Optimizer programını kullanmadığınız zamana geri dönüş yapmayı deneyin.
Ethernet ve Wi-Fi driverlarını silip tekrar güncel olanları kurun.
"Sistem geri yükleme" yaparak WLAN optimizer programını kullanmadığınız zamana geri dönüş yapmayı deneyin.
Ethernet ve Wi-Fi driverlarını silip tekrar güncel olanları kurun.
Bu işlem için Başlangıç düğmesini seçin ve ardından görev çubuğundaki Başlangıç düğmesi yanında bulunan arama kutusuna denetim masası yazarak sonuçlar listesinden Denetim Masası (Masaüstü uygulaması) ögesini seçin.
Denetim Masası’nda Kurtarma’yı arayın ve Kurtarma > Sistem Geri Yükleme’yi Aç > İleri’yi seçin.
WLAN Optimizer'i ayarlamadan önceki tarihi seçip onaylayın.
Bu işlem için Başlangıç düğmesini seçin ve ardından görev çubuğundaki Başlangıç düğmesi yanında bulunan arama kutusuna denetim masası yazarak sonuçlar listesinden Denetim Masası (Masaüstü uygulaması) ögesini seçin.
Denetim Masası’nda Kurtarma’yı arayın ve Kurtarma > Sistem Geri Yükleme’yi Aç > İleri’yi seçin.
Son soru ağ sıfırlasam sıkıntı olur mu ve bu işemleri yarın bana anlatabilir misiniz? Gerçekten çok üzgünüm sadece sabit ping almak istemiştim şimdi İnternet'im daha kötü
Arkadaşlar çözümü garip oldu canım sıkıldı bu olaydan dolayı ve bilgisayarı kapadım şarj aletini çektiğim an kapandı sabah açtığım da bu sorun kalkmıştı.