"Sistem geri yükleme" yaparak WLAN optimizer programını kullanmadığınız zamana geri dönüş yapmayı deneyin.
Ethernet ve Wi-Fi driverlarını silip tekrar güncel olanları kurun.
WLAN Optimizer'i ayarlamadan önceki tarihi seçip onaylayın.
- Bu işlem için Başlangıç düğmesini seçin ve ardından görev çubuğundaki Başlangıç düğmesi yanında bulunan arama kutusuna denetim masası yazarak sonuçlar listesinden Denetim Masası (Masaüstü uygulaması) ögesini seçin.
- Denetim Masası’nda Kurtarma’yı arayın ve Kurtarma > Sistem Geri Yükleme’yi Aç > İleri’yi seçin.
WLAN Optimizer'i ayarlamadan önceki tarihi seçip onaylayın.
- Bu işlem için Başlangıç düğmesini seçin ve ardından görev çubuğundaki Başlangıç düğmesi yanında bulunan arama kutusuna denetim masası yazarak sonuçlar listesinden Denetim Masası (Masaüstü uygulaması) ögesini seçin.
- Denetim Masası’nda Kurtarma’yı arayın ve Kurtarma > Sistem Geri Yükleme’yi Aç > İleri’yi seçin.
Bulurum.Sistem geri dönüştürmesi yok diyor maalesef
Ben gerçekten bu işlerden anlamıyorum eğer size laptopumun markasını söylesem Driver bulabilir misiniz? Sizi de çok rahatsız ettim kusura bakmayın.
Driver'ların güncel olanı yüklemeyi deneyin.(Wİ-Fi/ethernet)
Bulurum.
ASUS X541UJ GO055TTeşekkür ederim.
ASUS X541UJ GO055TTeşekkür ederim.
Driver'ların güncel olanı yüklemeyi deneyin.(Wİ-Fi/ethernet)
Bulurum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.