WLAN ve WPS ışığı yanması gerekir mi?

Daimasen

Decapat
Selamın aleyküm. Türk Telekom ADSL kullanıyorum. Geçenlerde ınternet kablosu koptu modemden yaptım. 2 kablo bağlamadan çalıştı. Wi-Fi falan çalışıyor ama WPS WLAN ışığı yanmıyor. Gerekli mi? Internetim çok yavaşladı. Kopması sonrasında fotoğrafta gördüğünüz gibi ışıklar yanıyor. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
WLAN Wifi için önemli WPS içinde kablosuz birsey bağlmak istediginde ortaya cikan bir sey tam olarak hakim degilim bende turk telekom kullanıyorum wps ve wlan ışığım bir etki etmiyor hız konusuda bana.

Teşekkür ederim ama kablom kopmadan önce hızlıydı bn bağladık tan sonra yavaşladı acaba dedim kabloları yanlış bağlamış olmuyim sonuçta Internet kullanabiliyorum yinede

İnternet hızını herşey etkileyebilir kabloların kötü olması, gelen sinyalerin zayıf olması, kotanın dolmuş olması, anakart vb şeylerden yavaşlama yaşanıyor yani bir çok sebep var bunun için ilk olarak internet bayin hangisi ise onunle iletişime geç hızını sor o hızı alamıyorsan bildir o şekilde çözemesen iyi bir kablo almayı dene.

WPS şifre girmeden internete bağlanmayı sağlayan teknolojidir. Bağlanacak cihazdan(telefon, tablet, bilgisayar vs.) gerekli menü açılır(destekliyorsa) ve modemin arkasındaki WPS tuşuna basılır. İki koşul gerçekleştiğinde bağlanacak cihaza şifre gider ve bağlantı sağlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…