WLmouse Beast X Max almayı planlıyorum fakat almayı düşündüğüm rengin stoklarında delikli olanı var. Alışa gelmişin çok dışında mı bir hissiyat oluyor bilemiyorum. Delikli olanına hızlıca alışılabilir mi?
Eğer farenin yandaki delikleri seni rahatsiz etmeyecekse alınır , edecekse alınmazWLmouse Beast X Max almayı planlıyorum fakat almayı düşündüğüm rengin stoklarında delikli olanı var. Alışa gelmişin çok dışında mı bir hissiyat oluyor bilemiyorum. Delikli olanına hızlıca alışılabilir mi?
Şu an hangi fareyi kullanıyorsunuz.
Eğer farenin yandaki delikleri seni rahatsiz etmeyecekse alınır, edecekse alınmaz
Ben Superlight'tan Beast X mini ye geçtim. Belirli bir süre sonra alışıyorsun. Eğer elin şu an terleme yapıyorsa bu sorun ortadan kalkacak bilgin olsun.
Hayır alınmaz Superligth daha rahat bir mouse, sensor mcu olarak beast x max daha iyi olsada hiçbir şekilde farkı ayırt edemezsin.Şu an Superlight kullanıyorum.
Tahmin edemiyorum hissiyat konusunda rahatsız olup olmayacağımı hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.