WLmouse Beast X Max alınır mı?

B4w

Decapat
Daha fazla  
WLmouse Beast X Max almayı planlıyorum fakat almayı düşündüğüm rengin stoklarında delikli olanı var. Alışa gelmişin çok dışında mı bir hissiyat oluyor bilemiyorum. Delikli olanına hızlıca alışılabilir mi?

WLmouse Beast X Max almayı planlıyorum fakat almayı düşündüğüm rengin stoklarında delikli olanı var. Alışa gelmişin çok dışında mı bir hissiyat oluyor bilemiyorum. Delikli olanına hızlıca alışılabilir mi?
Eğer farenin yandaki delikleri seni rahatsiz etmeyecekse alınır , edecekse alınmaz

Ben Superlight'tan Beast X mini ye geçtim. Belirli bir süre sonra alışıyorsun. Eğer elin şu an terleme yapıyorsa bu sorun ortadan kalkacak bilgin olsun.

Ben Superlight'tan Beast X mini ye geçtim. Belirli bir süre sonra alışıyorsun. Eğer elin şu an terleme yapıyorsa bu sorun ortadan kalkacak bilgin olsun.

Elim de az da olsa terleme oluyor fakat söylediğim gibi mousedaki delikler kafamı karıştırmış durumda.

Palm grip kullanıyorsan bence alınmaz çünkü delikler seni rahatsız eder.

Palm grip kullanmıyorum. Sanırsam Superlight ile boyutları aynı claw oynuyorum fakat baş parmağım ile tutacağım kısımdaki delikler konusunda karar veremedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı