RyNx358 Decipat Ekipman Ustası Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.093 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #11 B4w dedi: Palm grip kullanmıyorum. Sanırsam Superlight ile boyutları aynı claw oynuyorum fakat baş parmağım ile tutacağım kısımdaki delikler konusunda karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Hocam rahatsız ederse içinden çıkan grip tape ile oraları kapatıp deliksiz gibi kullanabilirsin.
B4w dedi: Palm grip kullanmıyorum. Sanırsam Superlight ile boyutları aynı claw oynuyorum fakat baş parmağım ile tutacağım kısımdaki delikler konusunda karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Hocam rahatsız ederse içinden çıkan grip tape ile oraları kapatıp deliksiz gibi kullanabilirsin.
B B4w Decapat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #12 RyNx358 dedi: Hocam rahatsız ederse içinden çıkan grip tape ile oraları kapatıp deliksiz gibi kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki grip tapeleri çıkar tak yapabiliyor muyum? Birden fazla kullanım için.
RyNx358 dedi: Hocam rahatsız ederse içinden çıkan grip tape ile oraları kapatıp deliksiz gibi kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki grip tapeleri çıkar tak yapabiliyor muyum? Birden fazla kullanım için.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.115 Makaleler 3 Çözümler 21 20 Haziran 2025 #13 B4w dedi: Peki grip tapeleri çıkar tak yapabiliyor muyum? Birden fazla kullanım için. Genişletmek için tıkla... Her söküp taktığında etkisini kaybeder çok sök tak yaparsan.
B4w dedi: Peki grip tapeleri çıkar tak yapabiliyor muyum? Birden fazla kullanım için. Genişletmek için tıkla... Her söküp taktığında etkisini kaybeder çok sök tak yaparsan.
RyNx358 Decipat Ekipman Ustası Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.093 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #14 B4w dedi: Peki grip tapeleri çıkar tak yapabiliyor muyum? Birden fazla kullanım için. Genişletmek için tıkla... Taktıktan sonra çıkarırsanız çöp olur yüksek ihtimal ile Bunlardan alınabilir ama çıkarmazsanız diye düşünüyorum elinizin kaymamasınıda sağlar.
B4w dedi: Peki grip tapeleri çıkar tak yapabiliyor muyum? Birden fazla kullanım için. Genişletmek için tıkla... Taktıktan sonra çıkarırsanız çöp olur yüksek ihtimal ile Bunlardan alınabilir ama çıkarmazsanız diye düşünüyorum elinizin kaymamasınıda sağlar.
B B4w Decapat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #15 Mantar09 dedi: Her söküp taktığında etkisini kaybeder çok sök tak yaparsan. Genişletmek için tıkla... RyNx358 dedi: Taktıktan sonra çıkarırsanız çöp olur yüksek ihtimal ile Eki Görüntüle 2516694 Bunlardan alınabilir ama çıkarmazsanız diye düşünüyorum elinizin kaymamasınıda sağlar. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkür ederim.
Mantar09 dedi: Her söküp taktığında etkisini kaybeder çok sök tak yaparsan. Genişletmek için tıkla... RyNx358 dedi: Taktıktan sonra çıkarırsanız çöp olur yüksek ihtimal ile Eki Görüntüle 2516694 Bunlardan alınabilir ama çıkarmazsanız diye düşünüyorum elinizin kaymamasınıda sağlar. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkür ederim.