WLmouse Beast X Max uzun kullanımda eli ağrıtır mı?

Bütçe
farketmez

goktu0601

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar setupumu yeniliyorum ve Valorant Fortnite CS:GO gibi oyunlar için mouse ihtiyacım var. Beast X Max karbon ve delikli olduğu için eli ağrıtır gibi gözüküyor. Birkaç saat kullanımdan sonra avcumuzu ağrıtır mı?
Ve son olarak Beast X 8K mı daha iyidir Beast X Max mi?

Elinize uyarsa ağrıtma yapmaz hatta tam tersine daha da rahatlatır, o yüzden kullanmadan kesin bir şey söylemek zor. Eğer benzer shapelerde ürünler kullandıysanız ve memun kaldıysanız bu üründe de sorun yaşamazsınız.

Elinize uyarsa ağrıtma yapmaz hatta tam tersine daha da rahatlatır, o yüzden kullanmadan kesin bir şey söylemek zor. Eğer benzer shapelerde ürünler kullandıysanız ve memun kaldıysanız bu üründe de sorun yaşamazsınız.

Aynı boyutta bir mouse kullanıyorum elime tam oturuyor ama delikli bir mouse hiç kullanmadım bir de bazen lazım oluyor o mouse ile drag gibi hareketler yapılır mı Click kısmı biraz küçük

Aynı boyutta bir mouse kullanıyorum elime tam oturuyor ama delikli bir mouse hiç kullanmadım bir de bazen lazım oluyor o mouse ile drag gibi hareketler yapılır mı Click kısmı biraz küçük
Bir yerde magnezyum farelerde drag clickin daha zor yapıldığını duymuştum, debounce süresi daha yavaş oluyormuş çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı