vExcyC Zeptopat Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #1 WLmouse Beast X Pro mu yoksa Ninjutso Sora V2 mi alsam çok kararsız kaldım. Beast X Pro'nun fiyatı: 6499. Ninjutso Sora V2'nin fiyatı: 4499. İkisi arasında çok kararsız kaldım sizce hangi mouseu almak daha mantıklı olur? Veya başka bir öneriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2025
WLmouse Beast X Pro mu yoksa Ninjutso Sora V2 mi alsam çok kararsız kaldım. Beast X Pro'nun fiyatı: 6499. Ninjutso Sora V2'nin fiyatı: 4499. İkisi arasında çok kararsız kaldım sizce hangi mouseu almak daha mantıklı olur? Veya başka bir öneriniz var mı?
328914 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.196 Makaleler 11 Çözümler 59 11 Haziran 2025 #2 vExcyC dedi: WLmouse Beast X Pro mu yoksa Ninjutso Sora V2 mi alsam çok kararsız kaldım. Beast X Pro'nun fiyatı: 6499. Ninjutso Sora V2'nin fiyatı: 4499. İkisi arasında çok kararsız kaldım sizce hangi mouseu almak daha mantıklı olur? Veya başka bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... 4499 TL'ye OGM V2 Pro veya Lamzu Maya X daha mantıklı olur Ninjutso Sora V2 yerine. Paran varsa yani bütçe zoruna sokmayacaksa Beast X Pro alabilirsin.
vExcyC dedi: WLmouse Beast X Pro mu yoksa Ninjutso Sora V2 mi alsam çok kararsız kaldım. Beast X Pro'nun fiyatı: 6499. Ninjutso Sora V2'nin fiyatı: 4499. İkisi arasında çok kararsız kaldım sizce hangi mouseu almak daha mantıklı olur? Veya başka bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... 4499 TL'ye OGM V2 Pro veya Lamzu Maya X daha mantıklı olur Ninjutso Sora V2 yerine. Paran varsa yani bütçe zoruna sokmayacaksa Beast X Pro alabilirsin.
Edmond_Dantes Decipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 2.945 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #3 328914 dedi: 4499 TL'ye OGM V2 Pro veya Lamzu Maya X daha mantıklı olur Ninjutso Sora V2 yerine. Paran varsa yani bütçe zoruna sokmayacaksa Beast X Pro alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi Lamzu Maya X ile Scyrox v6 nın farkı ne o fiyat farkı neden? Kağıt üstünde tüm özellikleri aynı sensörü, polling rate i vs.
328914 dedi: 4499 TL'ye OGM V2 Pro veya Lamzu Maya X daha mantıklı olur Ninjutso Sora V2 yerine. Paran varsa yani bütçe zoruna sokmayacaksa Beast X Pro alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi Lamzu Maya X ile Scyrox v6 nın farkı ne o fiyat farkı neden? Kağıt üstünde tüm özellikleri aynı sensörü, polling rate i vs.
328914 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.196 Makaleler 11 Çözümler 59 11 Haziran 2025 #4 Edmond_Dantes dedi: Hocam şimdi Lamzu Maya X ile Scyrox v6 nın farkı ne o fiyat farkı neden? Kağıt üstünde tüm özellikleri aynı sensörü, polling rate i vs. Genişletmek için tıkla... Lamzu Maya X'in yapı kalitesi hafif olmasına rağmen çok daha iyi Scyrox'tan. Ayrıca değişik bir dokusu var, diğerlerinden farklı biraz daha. Tabii marka olayı da var ancak Lamzu Maya X daha alınası.
Edmond_Dantes dedi: Hocam şimdi Lamzu Maya X ile Scyrox v6 nın farkı ne o fiyat farkı neden? Kağıt üstünde tüm özellikleri aynı sensörü, polling rate i vs. Genişletmek için tıkla... Lamzu Maya X'in yapı kalitesi hafif olmasına rağmen çok daha iyi Scyrox'tan. Ayrıca değişik bir dokusu var, diğerlerinden farklı biraz daha. Tabii marka olayı da var ancak Lamzu Maya X daha alınası.