theheadshothd Hectopat Katılım 29 Mart 2022 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #1 Sorum başlıktaki gibi sade düz renkleri tercih ediyorum.
N NodYett Centipat Katılım 22 Kasım 2023 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #2 Fare mükemmel gönlünüzce alabilirsiniz renk işi ise size kalmış zevkler ve renkler tartışılmaz
theheadshothd Hectopat Katılım 29 Mart 2022 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #3 NodYett dedi: Fare mükemmel gönlünüzce alabilirsiniz renk işi ise size kalmış zevkler ve renkler tartışılmaz. Genişletmek için tıkla... Reis bunun yanına Wraith W64 alsam kötü mü olur? Yoksa başka bişey önerirmisin
NodYett dedi: Fare mükemmel gönlünüzce alabilirsiniz renk işi ise size kalmış zevkler ve renkler tartışılmaz. Genişletmek için tıkla... Reis bunun yanına Wraith W64 alsam kötü mü olur? Yoksa başka bişey önerirmisin
N NodYett Centipat Katılım 22 Kasım 2023 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #4 alabilirsin hocam wraithin ürünleri kolay kolay üzmez ama hocam o mousepad hybrid bilginiz olsun
theheadshothd Hectopat Katılım 29 Mart 2022 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #5 NodYett dedi: Alabilirsin hocam Wraith'in ürünleri kolay kolay üzmez. Ama hocam o mouse pad hybrid bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Control diyorlar ama. NodYett dedi: Alabilirsin hocam Wraith'in ürünleri kolay kolay üzmez. Ama hocam o mouse pad hybrid bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Mouse pad mor mouse turuncu uyumu nasıl olur sence?
NodYett dedi: Alabilirsin hocam Wraith'in ürünleri kolay kolay üzmez. Ama hocam o mouse pad hybrid bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Control diyorlar ama. NodYett dedi: Alabilirsin hocam Wraith'in ürünleri kolay kolay üzmez. Ama hocam o mouse pad hybrid bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Mouse pad mor mouse turuncu uyumu nasıl olur sence?
N NodYett Centipat Katılım 22 Kasım 2023 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #6 Hocam bı ara test etmiştim control ama hybrid gibi hissiyatı o manada söyledim güzel ikili
theheadshothd Hectopat Katılım 29 Mart 2022 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #7 NodYett dedi: Hocam bir ara test etmiştim Control ama hybrid gibi hissiyatı o manada söyledim. Güzel ikili. Genişletmek için tıkla... Eyvallah reis çok teşekkürler.
NodYett dedi: Hocam bir ara test etmiştim Control ama hybrid gibi hissiyatı o manada söyledim. Güzel ikili. Genişletmek için tıkla... Eyvallah reis çok teşekkürler.
N NodYett Centipat Katılım 22 Kasım 2023 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #8 Şimdiden hayırlı olsun