Arkadaşlar birkaç hafta önce satın aldığım WLmouse'yi şimdi kullanma fırsatı buldum. Vizeler, 1 hafta şehir dışı falan derken yeni yeni kendime geldim
.
Şimdi ben bu fareyi açtım, 8K dongle, 1K dongle ve farenin kendi Firmware güncellemelerini hepsini yaptım fakat aklıma takılan bazı şeyler var.
Farenin jelatinini söktüğümde, altındaki mavi küçük şeyler var ya her köşede 4 tane. İşte onlardan bir tanesi dışında hepsi söküldü. Yani jelatin zaten yapışkan bir şeydi, onu sökünce o mavi şeylerin de gelmesi normal tabii ama işkillendim biraz. Acaba onların farede mi kalması gerekiyordu kayganlığı ayarlamak açısından? Ondan sonra bayağı bir yapıştırmalık şey gelmiş, bunların ne zaman ve nasıl yapıştırılacağı hakkında hiçbir bilgim ve fikrim dahi yok bu konuda da biraz bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.
Bir de güçlü bir sistemim var, 8K'da kullanmamın sorun yaratacağını düşünmüyorum ama tabii bazen oyunlara özel sıkıntılar yaşanabiliyormuş. Böyle olunca 4000'e falan çekince düzeliyor mu?
8K ve 1K arasında geçiş için farenin orta tuş ve yandaki yukarı aşağı tuşlarına aynı anda basıyoruz. Bunun daha kısa bir yolu yok mu? 1K Dongle'ı ilk takınca çalışmamıştı, çözümün bu olduğunu fark ettim sonra
. 8K'nın pil ömrü ne kadar? Yani 2-3 el oyun oynadıktan sonra hemen şarj az uyarısı gelsin istemem şahsen...
Bunlara ek olarak, fare yazılımı içerisinde bayağı bir ayar var. Bunları değiştirmeli miyim, siz hangi ayarları önerirsiniz?
Mesela Turbo mode, high Speed mode falan açmalı mıyım?
Ayrıca, biraz çok soru sordum farkındayım özür dilerim ama ilk defa böyle bir fare kullanıyor olduğum için aklımda soru kalmasın istiyorum
. DPI için stageler var 6'ya kadar. Benim bildiğim kadarıyla normal farelerde ortada bir DPI tuşu olur ona bastıkça da stageler arasında geçiş yaparsın ama bunda öyle bir tuş görmedim, yine de stageler var. Bunları hep yazılımdan mı değişmek gerekiyor? Bi'de bu "RGB" yazan kısım ne iş? Orayı ayarlayabiliyoruz ama nerenin rengi değişiyor bilmiyorum. 8K Dongle'ın üstündeki logo ışıklı, acaba onun mu?
Tekrardan kusura bakmayın çok özür diliyorum biraz fazla soru sordum ama gerçekten cahilliğime verin… bu 8K dongle işini falan bile GPT'ye sordum yani öyle diyeyim size.
Ekipman konumda yardımcı olan
@ca9an,
@Mantar09 dostlar sizlerin bilgisi varsa yardımcı olursanız çok mutlu olurum…