Baran_7 Decapat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #1 Herkese iyi sosyaller arkadaşlar. Ben WLmouse Sword X kırmızı aldım 800 DPI 1000 Hz de oynuyorum. Ayarlardan ise sadece Motion Sync açık. Arada donuyor mouse. Sensörden veya ayarlardan mı kaynaklı çözemedim. Yardımcı olur musunuz?
Herkese iyi sosyaller arkadaşlar. Ben WLmouse Sword X kırmızı aldım 800 DPI 1000 Hz de oynuyorum. Ayarlardan ise sadece Motion Sync açık. Arada donuyor mouse. Sensörden veya ayarlardan mı kaynaklı çözemedim. Yardımcı olur musunuz?
wxşlarviya Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #2 Bir şey bulabildin mi hocam bende de aynī sorun var.
Baran_7 Decapat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #3 wxşlarviya dedi: Bir şey bulabildin mi hocam bende de aynī sorun var. Genişletmek için tıkla... WLmouse bu konu hakkinda driver guncellemesi yapacagini belirtmis 1 ay ıcinde durum ne olur bilemiyorum hocam maalesef.
wxşlarviya dedi: Bir şey bulabildin mi hocam bende de aynī sorun var. Genişletmek için tıkla... WLmouse bu konu hakkinda driver guncellemesi yapacagini belirtmis 1 ay ıcinde durum ne olur bilemiyorum hocam maalesef.
Mustafa Ali Gök Megapat Katılım 12 Nisan 2016 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #4 Baran_7 dedi: WLmouse bu konu hakkinda driver guncellemesi yapacagini belirtmis 1 ay ıcinde durum ne olur bilemiyorum hocam maalesef. Genişletmek için tıkla... Merhaba, sorununuz geçti mi acaba?
Baran_7 dedi: WLmouse bu konu hakkinda driver guncellemesi yapacagini belirtmis 1 ay ıcinde durum ne olur bilemiyorum hocam maalesef. Genişletmek için tıkla... Merhaba, sorununuz geçti mi acaba?
kaans0 Picopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 131 Daha fazla Sistem Özellikleri İ7-13700H 4050 32GB Cinsiyet Erkek Meslek HARİTA TEKNİKERİ 2 Nisan 2025 #5 @Baran_7 @wxşlarviya @Mustafa Ali Gök. Hocamlar yararlı olur mu emin değilim ama birkaç yerde okudum Motion Sync kapatmak daha iyi oluyormuş sanırım.
@Baran_7 @wxşlarviya @Mustafa Ali Gök. Hocamlar yararlı olur mu emin değilim ama birkaç yerde okudum Motion Sync kapatmak daha iyi oluyormuş sanırım.
Mustafa Ali Gök Megapat Katılım 12 Nisan 2016 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #6 kaans0 dedi: @Baran_7 @wxşlarviya @Mustafa Ali Gök. Hocamlar yararlı olur mu emin değilim ama birkaç yerde okudum Motion Sync kapatmak daha iyi oluyormuş sanırım. Genişletmek için tıkla... Yorum attığım zaman fareyi almıştım açar açmaz Firmware vs. güncelledim bir sorun yaşamadım bilgi için teşekkürler.
kaans0 dedi: @Baran_7 @wxşlarviya @Mustafa Ali Gök. Hocamlar yararlı olur mu emin değilim ama birkaç yerde okudum Motion Sync kapatmak daha iyi oluyormuş sanırım. Genişletmek için tıkla... Yorum attığım zaman fareyi almıştım açar açmaz Firmware vs. güncelledim bir sorun yaşamadım bilgi için teşekkürler.
kaans0 Picopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 131 Daha fazla Sistem Özellikleri İ7-13700H 4050 32GB Cinsiyet Erkek Meslek HARİTA TEKNİKERİ 3 Nisan 2025 #7 Mustafa Ali Gök dedi: Yorum attığım zaman fareyi almıştım açar açmaz Firmware vs. güncelledim bir sorun yaşamadım bilgi için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, rica ederim hocam bende Beast X Pro aldım yeni Solid sides gelmiş bakalım nasıl olacak hocam umarım umduğum gibi olur.
Mustafa Ali Gök dedi: Yorum attığım zaman fareyi almıştım açar açmaz Firmware vs. güncelledim bir sorun yaşamadım bilgi için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, rica ederim hocam bende Beast X Pro aldım yeni Solid sides gelmiş bakalım nasıl olacak hocam umarım umduğum gibi olur.
Mustafa Ali Gök Megapat Katılım 12 Nisan 2016 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #8 kaans0 dedi: Hayırlı olsun, rica ederim hocam bende Beast X Pro aldım yeni Solid sides gelmiş bakalım nasıl olacak hocam umarım umduğum gibi olur. Genişletmek için tıkla... Size de hayırlı olsun.
kaans0 dedi: Hayırlı olsun, rica ederim hocam bende Beast X Pro aldım yeni Solid sides gelmiş bakalım nasıl olacak hocam umarım umduğum gibi olur. Genişletmek için tıkla... Size de hayırlı olsun.
wxşlarviya Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #9 kaans0 dedi: Hayırlı olsun, rica ederim hocam bende Beast X Pro aldım yeni Solid sides gelmiş bakalım nasıl olacak hocam umarım umduğum gibi olur. Genişletmek için tıkla... Bende esptiger mouse pad vardı mousepadi degisince düzeldi şu an sorun yok sensör algılamıyor yüzeyi.
kaans0 dedi: Hayırlı olsun, rica ederim hocam bende Beast X Pro aldım yeni Solid sides gelmiş bakalım nasıl olacak hocam umarım umduğum gibi olur. Genişletmek için tıkla... Bende esptiger mouse pad vardı mousepadi degisince düzeldi şu an sorun yok sensör algılamıyor yüzeyi.
Mustafa Ali Gök Megapat Katılım 12 Nisan 2016 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #10 wxşlarviya dedi: Bende esptiger mouse pad vardı mousepadi degisince düzeldi şu an sorun yok sensör algılamıyor yüzeyi. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de esptiger mouse pad var rahat edememiştim sorun ondan olabilir demek ki. Tang Dao SR modeliydi benimki, sizinki neydi? wxşlarviya dedi: Bende esptiger mouse pad vardı mousepadi degisince düzeldi şu an sorun yok sensör algılamıyor yüzeyi. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi mouse Pad'i aldınız merak ettim ben de değiştirmeyi düşünüyorum yardımcı olur musunuz lütfen? Son düzenleme: 23 Nisan 2025
wxşlarviya dedi: Bende esptiger mouse pad vardı mousepadi degisince düzeldi şu an sorun yok sensör algılamıyor yüzeyi. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de esptiger mouse pad var rahat edememiştim sorun ondan olabilir demek ki. Tang Dao SR modeliydi benimki, sizinki neydi? wxşlarviya dedi: Bende esptiger mouse pad vardı mousepadi degisince düzeldi şu an sorun yok sensör algılamıyor yüzeyi. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi mouse Pad'i aldınız merak ettim ben de değiştirmeyi düşünüyorum yardımcı olur musunuz lütfen?