Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.807 Makaleler 2 Çözümler 8 9 Mart 2025 #1 İyi Sosyaller, claw grip şeklinde tutuyorum sizce hangisini almayalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.
To The Skies Centipat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 1.464 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #2 Xitana dedi: İyi Sosyaller, claw grip şeklinde tutuyorum sizce hangisini almayalıyım? Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Claw için Max daha mantıklı olabilir.
Xitana dedi: İyi Sosyaller, claw grip şeklinde tutuyorum sizce hangisini almayalıyım? Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Claw için Max daha mantıklı olabilir.
malpts Picopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 517 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #3 Xitana dedi: İyi sosyaller, claw grip şeklinde tutuyorum sizce hangisini almayalıyım? Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İkisi de claw icin uygun ama ergo istiyorsan Sword X simetrik istiyorsan Beast X Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2025
Xitana dedi: İyi sosyaller, claw grip şeklinde tutuyorum sizce hangisini almayalıyım? Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İkisi de claw icin uygun ama ergo istiyorsan Sword X simetrik istiyorsan Beast X