WLMouse Ying 75FE klavyede bağlantı kesiliyor

Efe KIPKINER

Decapat
Yaklaşık 2 ay önce Wraith Esports'tan WLMouse Ying 75FE klavye aldım, ürünü kullandığım sırada çok hızlı bir şekilde bağlantı kopup tekrar bağlanıyordu, ilk başlarda önemsemedim ama sonrasında sık sık meydana gelmeye başladı, firmaya mail attım, benden video istediler, ben de videoyu gönderdim, kopma anını yakalamak zor oldu çünkü ne zaman bağlantının gideceği belli olmuyor bazen hiç gitmiyor, stabil değil yani ne kadar süre sonra kopacağını anlayamıyorsunuz. Sonrasında videoya cevap olarak üretici firma ile iletişime geçileceğini ve anakart değişimi yapılacağını söylediler. Wraith Esports'un sitesine girdiğimde, kullanıcıdan kaynaklanmayan herhangi bir problem sonrası birebir değişim yapacakları yazıyor. Şimdi ise sadece anakartı değiştirecekler. Bu durum, klavyenin garanti kapsamından çıkmasına neden olur mu? Sıfır ürünle, onarılmış bir ürünün durumu tabii ki aynı değil, ne talep etmeliyim sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…