Hayır. GNOME'un Mutter'ı gayet yeterli, istiyorsan Hyprland kullanabilirsin. En son deneyimlediğimde bazı wine pencereleri çalışmıyordu bu arada Hyprland'da haberin olsun. (RAM Consumption'dan yani RAM kullanımından bahsediyorsan evet, bir nebze de olsa RAM kullanımı daha iyi olabilir, daha kötü da olabilir)Şu an da GNOME kullanıyorum. WM değiştirmek performansı değiştirir mi?
Bu konuda araştırmalarını gördüm burada. Araştırmıştınız hocam. Bende GNOME Mutter değiştirilmemeli diye hatırlıyordum. Ama minik bir araştırma yapalım demiştik.Ben de geçiş yapacaktım ona göre.Öyleyse ikimiz de kalıyoruz.Hayır. GNOME'un Mutter'ı gayet yeterli, istiyorsan Hyprland kullanabilirsin. En son deneyimlediğimde bazı wine pencereleri çalışmıyordu bu arada Hyprland'da haberin olsun. (RAM Consumption'dan yani RAM kullanımından bahsediyorsan evet, bir nebze de olsa RAM kullanımı daha iyi olabilir, daha kötü da olabilir)
Stabil olarak en iyi Mutter olduğundan dolayı gerek yok. Wine ile LoL açamıyordum Hyprland'da iken. DE'nin tavsiye ettiği ve kullandığı WM'yi kullanmak her zaman daha iyi olur, istisna dışında.Bu konuda araştırmalarını gördüm burada. Araştırmıştınız hocam. Bende GNOME Mutter değiştirilmemeli diye hatırlıyordum. Ama minik bir araştırma yapalım demiştik.Ben de geçiş yapacaktım ona göre.Öyleyse ikimiz de kalıyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.