Sir. Peker Centipat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 280 17 Nisan 2021 #1 Merhaba, WMCentre'den bilgileri değişen bir Origin hesabı alacaktım ama kredi kartı göremedim, nasıl alabilirim?
Merhaba, WMCentre'den bilgileri değişen bir Origin hesabı alacaktım ama kredi kartı göremedim, nasıl alabilirim?
WarsJuly Kilopat Katılım 28 Temmuz 2017 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #2 Steam pay ile alabilirsin dostum fakat site skinleri yarı fiyatına görüyor öyle olunca da %50 komisyona almış oluyorsun. Not: Kredi kartıyla ödeme eklendi fakat hala Türk bankalarını kabul etmiyor.
Steam pay ile alabilirsin dostum fakat site skinleri yarı fiyatına görüyor öyle olunca da %50 komisyona almış oluyorsun. Not: Kredi kartıyla ödeme eklendi fakat hala Türk bankalarını kabul etmiyor.
OkEstablishment1406 Femtopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #3 Hala bir çözüm falan gelmedi mi ya gerçekten ihtiyacım olan bir şey alıcaktım fakat hala türk bankalarını kabul etmiyor
Hala bir çözüm falan gelmedi mi ya gerçekten ihtiyacım olan bir şey alıcaktım fakat hala türk bankalarını kabul etmiyor