WMI provider host yüksek CPU kullanımı

c0rpse

Centipat
Herkese selam, yeni aldığım Dell G15 laptopa Windows 10 ltsd kurdum. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum fakat son günlerde WMI provider Host'u bu yüzdelerde görüyorum konuyla alakalı gerekli araştırmayı yaptım,"Windows yönetim yardımcıları" kısmını yeniden başlatmayı da denedim fakat bir şey değişmedi. Yardımcı olabilecek var mı?
Teşekkürler.

1730135848732.png

merhaba selamlar aynı laptopdan bende aldım ve aynı durumdayım çözüm bulabildin mi?
Selam,Dell'in kendi programlarını komple kaldırdım sonrasında yukarıda ki ss'te olduğu gibi yönetim yardımcılarından da ayarları bu şekilde yaptım.Uzun bir süredir %0 WMI Provider host.Dell uygulamalarını kaldırdıktan sonra ve bu ayarları yaptıktan sonra tekrar başlatın pcyi düzelecektir diye umuyorum.
1735840899577.png
+
1735840923928.png

selamlar wmi ı dell in kullandığını gördüm bende dell uygulaması olarak bir tek supportassist yüklüydü onu da sildiniz mi ?

Silince bir eksikliğini hissetiniz mi?

Alienware Command Center ı da sildiniz mi ?

Son düzenleme:
selamlar wmi ı dell in kullandığını gördüm bende dell uygulaması olarak bir tek supportassist yüklüydü onu da sildiniz mi ?

Silince bir eksikliğini hissetiniz mi?

Alienware Command Center ı da sildiniz mi ?
selam,evet alienware da sildim supportasist'i de sildim hiçbir eksikliğini görmedim.Geç oldu biraz kusura bakmayın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı