husk Megapat Katılım 30 Mart 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #1 Merhaba WMI Provider Host Yüksek güç kullanıyor ve bu anladığım kadarıyla iyi değil, net de CPU kullanımı ile ilgili çözümler var ama " High Power usage " ile ilgili bir şey bulamadım, PC yavaşlıyor arada, yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri Untitled.png 181,9 KB · Görüntüleme: 71
Merhaba WMI Provider Host Yüksek güç kullanıyor ve bu anladığım kadarıyla iyi değil, net de CPU kullanımı ile ilgili çözümler var ama " High Power usage " ile ilgili bir şey bulamadım, PC yavaşlıyor arada, yardımcı olursanız sevinirim.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 30 Mart 2022 #2 Sağ tıklayıp "öncelik ayarla" ile "normal" seçeneğine seçin. Eğer ayar çıkmıyorsa ayrıntılara git dedikten sonra çıkıyordu. Deneyebilirsiniz.
Sağ tıklayıp "öncelik ayarla" ile "normal" seçeneğine seçin. Eğer ayar çıkmıyorsa ayrıntılara git dedikten sonra çıkıyordu. Deneyebilirsiniz.
husk Megapat Katılım 30 Mart 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #3 Silinen üye dedi: Sağ tıklayıp "öncelik ayarla" ile "normal" seçeneğine seçin. Eğer ayar çıkmıyorsa ayrıntılara git dedikten sonra çıkıyordu. Deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir değişiklik olmadı maalesef Dosya Ekleri Untitled 1.png 179,7 KB · Görüntüleme: 67
Silinen üye dedi: Sağ tıklayıp "öncelik ayarla" ile "normal" seçeneğine seçin. Eğer ayar çıkmıyorsa ayrıntılara git dedikten sonra çıkıyordu. Deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir değişiklik olmadı maalesef
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 30 Mart 2022 #4 Yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi? Denemediyseniz deneyin. En düşüğe almayın normal de kalsın.
Yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi? Denemediyseniz deneyin. En düşüğe almayın normal de kalsın.
husk Megapat Katılım 30 Mart 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #5 Silinen üye dedi: Yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi? Denemediyseniz deneyin. En düşüğe almayın normal de kalsın. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatdım ,evet ve zaten en başından normal deydi zaten
Silinen üye dedi: Yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi? Denemediyseniz deneyin. En düşüğe almayın normal de kalsın. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatdım ,evet ve zaten en başından normal deydi zaten