U Ufuk Emre Aydınoğlu Hectopat Katılım 9 Mart 2014 Mesajlar 1 9 Mart 2014 #1 VMware ile Mac OS X Mavericks Kurulumu » Technopat Bu konuda ki işlemleri yaptım ama tam viritual makineyi açtığımda alttaki hatayı alıyorum. Mac OS X is not supported with binary translation. To run Mac OS X you need a host on which VMware Workstation supports Intel VT-x or AMD-V. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2014
VMware ile Mac OS X Mavericks Kurulumu » Technopat Bu konuda ki işlemleri yaptım ama tam viritual makineyi açtığımda alttaki hatayı alıyorum. Mac OS X is not supported with binary translation. To run Mac OS X you need a host on which VMware Workstation supports Intel VT-x or AMD-V.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 16 Mart 2014 #2 Ya işlemciniz sanallaştırma desteklemiyor ya da BIOS'ta sanallaştırma devre dışı. İlki için işlemci değiştirmekten başka seçeneğin yok. İkinci için ise BIOS'tan Virtualization ayarını devreye sokabilirsin.
Ya işlemciniz sanallaştırma desteklemiyor ya da BIOS'ta sanallaştırma devre dışı. İlki için işlemci değiştirmekten başka seçeneğin yok. İkinci için ise BIOS'tan Virtualization ayarını devreye sokabilirsin.