BEFEGA Megapat Katılım 27 Temmuz 2013 Mesajlar 65 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2014 #11 emrekaragol dedi: Hocam nvidia yükleme dosyasını indirdim ama yüklenmiyor. İntel için olan ise link kırık.Herşey çok güzel çalışıyor ama sırf şu ekran kartı meselesi yüzünden sistemden soğudum. Genişletmek için tıkla... İki linkide şimdi kontrol ettim sağlam çalışıyorlar. İstersen indirip Mediafire vb. bir file hosta yükleme yapayım ?
emrekaragol dedi: Hocam nvidia yükleme dosyasını indirdim ama yüklenmiyor. İntel için olan ise link kırık.Herşey çok güzel çalışıyor ama sırf şu ekran kartı meselesi yüzünden sistemden soğudum. Genişletmek için tıkla... İki linkide şimdi kontrol ettim sağlam çalışıyorlar. İstersen indirip Mediafire vb. bir file hosta yükleme yapayım ?
E emrekaragol Hectopat Katılım 20 Nisan 2014 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2014 #12 BEFEGA dedi: İki linkide şimdi kontrol ettim sağlam çalışıyorlar. İstersen indirip Mediafire vb. bir file hosta yükleme yapayım ? Genişletmek için tıkla... Hocam intel hd 4400 için olanı yüklerseniz çok sevinirim. Bir de hocam ben wmware ile kurulum yaptım. Acaba bu bir sıkıntı çıkarıyor olmasın? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2015
BEFEGA dedi: İki linkide şimdi kontrol ettim sağlam çalışıyorlar. İstersen indirip Mediafire vb. bir file hosta yükleme yapayım ? Genişletmek için tıkla... Hocam intel hd 4400 için olanı yüklerseniz çok sevinirim. Bir de hocam ben wmware ile kurulum yaptım. Acaba bu bir sıkıntı çıkarıyor olmasın?