H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 24 Ağustos 2020 #1 Bir kat altımda ve yan odada bulunan arada 2 duvar olan 5-6 metre uzaklıktaki cihazdan sinyal alır mı acaba?
Bir kat altımda ve yan odada bulunan arada 2 duvar olan 5-6 metre uzaklıktaki cihazdan sinyal alır mı acaba?
thmtnby Hectopat Katılım 10 Ekim 2019 Mesajlar 94 24 Ağustos 2020 #2 Bahsi geçen wifi adaptörünü bir süre kullanmıştım, sizi yanıltmak istemem ama 10mt mesafedeki 2 ev arasından dahi bağlanabiliyordum stabil şekilde.
Bahsi geçen wifi adaptörünü bir süre kullanmıştım, sizi yanıltmak istemem ama 10mt mesafedeki 2 ev arasından dahi bağlanabiliyordum stabil şekilde.
H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 24 Ağustos 2020 #3 thmtnby dedi: Bahsi geçen wifi adaptörünü bir süre kullanmıştım, sizi yanıltmak istemem ama 10mt mesafedeki 2 ev arasından dahi bağlanabiliyordum stabil şekilde. Genişletmek için tıkla... Eğer öyleyse çok işime yarayacak hocam. Teşekkür ederim.
thmtnby dedi: Bahsi geçen wifi adaptörünü bir süre kullanmıştım, sizi yanıltmak istemem ama 10mt mesafedeki 2 ev arasından dahi bağlanabiliyordum stabil şekilde. Genişletmek için tıkla... Eğer öyleyse çok işime yarayacak hocam. Teşekkür ederim.