Wnt güvenilir mi?

vitoscaletta99

Hectopat
Wnt mağazası diğer satıcılara oranla daha uygun satış yapıyor gibi ama bu site hakkında daha önce hiçbir şeye rastlamadım. Güvenilir midir?

Son düzenleyen: Moderatör:

İletişim bilgilerini adreslerini falan paylaşmışlar ayrıca birçok sosyal medya hesabına sahip Instagram'da 50bin takipçisi var güvenilire benziyor.

Güvenilir değil. Ablam tam 60 gün önce 2 adet sipariş verdi. 1'ini iptal ettik parasını bekliyoruz, diğer siparişin ise kargolanmasını bekliyoruz. 60 günü geçti ne kargoya verildi, ne iade ücretini hesaba yatırdılar. Her aradığımızda ileri bir tarih veriyorlar. O tarih geldiğinde ise bir ileri tarihe atıyorlar. Alışveriş yapmanızı önermem.

Neyse ki isimiz kalmadı teşekkürler, hukuki yollara başvurdunuz mu?

Tam düzenbaz bir firma. Wnt.com.tr'den alınan ürünü iptal ettim, geri ödemeyi yaptık diyorlar, bankada gözükmüyor. Bankaya soruyoruz, öyle bir ödeme yok. Müşteri hizmetlerini arıyorum, yok 2-10 iş günü bekleyin, yok 10 gün dolmadı, yok muhasebeye haber verdik. Herhalde benim zararım 125 TL.

Wnt mağazası diğer satıcılara oranla daha uygun satış yapıyor gibi ama bu site hakkında daha önce hiçbir şeye rastlamadım. Güvenilir midir?

Kesinlikle buradan ürün almayın. 3 aydir ne ürünleri ne paramızı alamadık. Önceden telefonlara cevap verip yoğunluk var diyorlardı. Artık kimse telefonlara cevap dahi vermiyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-09-14-15-11-57-05_bd771315ea60274a1f5af2ac3ca17ea1.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 109
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…