AkaLesYo Decapat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #1 Ucuz bir gamepadim var bütün oyunlarda bir şekilde sorunsuz çalışıyor. Wo Long'da tuşların yeri farklı basıyor. Örneğin a tuşuna basıyorum b algılıyor. B tuşuna basınca da a algılıyor. Diğer iki tuşta da durum aynı, nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2024
Ucuz bir gamepadim var bütün oyunlarda bir şekilde sorunsuz çalışıyor. Wo Long'da tuşların yeri farklı basıyor. Örneğin a tuşuna basıyorum b algılıyor. B tuşuna basınca da a algılıyor. Diğer iki tuşta da durum aynı, nasıl çözebilirim?
bilekbeyefendi Femtopat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #2 Oyunu daha önce hiç duymadım ama ayarlardan tuş atamalarına bak veya sıfırla tuş atamalarını öyle olabilir belki. Artı 0 Eksi
Oyunu daha önce hiç duymadım ama ayarlardan tuş atamalarına bak veya sıfırla tuş atamalarını öyle olabilir belki.
KS KS AkaLesYo Decapat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #3 bilekbeyefendi dedi: Oyunu daha önce hiç duymadım ama ayarlardan tuş atamalarına bak veya sıfırla tuş atamalarını öyle olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Oyun ayarlarından sıfırlardım tuşları bi kaç kez ama aynı Artı 0 Eksi
bilekbeyefendi dedi: Oyunu daha önce hiç duymadım ama ayarlardan tuş atamalarına bak veya sıfırla tuş atamalarını öyle olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Oyun ayarlarından sıfırlardım tuşları bi kaç kez ama aynı
bilekbeyefendi Femtopat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #4 AkaLesYo dedi: Oyun ayarlarından sıfırlardım tuşları bi kaç kez ama aynı Genişletmek için tıkla... o zaman bilemem Artı 0 Eksi
AkaLesYo dedi: Oyun ayarlarından sıfırlardım tuşları bi kaç kez ama aynı Genişletmek için tıkla... o zaman bilemem