Berxont1 Centipat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 23 29 Ağustos 2023 #1 WO Mic eskiden hep çalışırdı fakat artık sürekli firewall hatası verip duruyor bu yüzden kullanamıyorum çözümlerine baktım hepsini harfi harfine uyguladım ama olmuyor WO Mic benzeri güzel çalışan bir alternatif uygulama var mı?
WO Mic eskiden hep çalışırdı fakat artık sürekli firewall hatası verip duruyor bu yüzden kullanamıyorum çözümlerine baktım hepsini harfi harfine uyguladım ama olmuyor WO Mic benzeri güzel çalışan bir alternatif uygulama var mı?
NarrowVictory Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 942 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #2 DroidCam tavsiye ederim.
Berxont1 Centipat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 23 29 Ağustos 2023 #3 NarrowVictory dedi: DroidCam tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... DroidCam konuşma uygulaması değil hocam web kamerası uygulaması.
NarrowVictory dedi: DroidCam tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... DroidCam konuşma uygulaması değil hocam web kamerası uygulaması.
NarrowVictory Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 942 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #4 Berxont1 dedi: DroidCam konuşma uygulaması değil hocam web kamerası uygulaması. Genişletmek için tıkla... Keşke biraz araştırsanız. Sadece kamera yok. Mikrofonda var. Hatta ikisi beraber kullanılabiliyor.
Berxont1 dedi: DroidCam konuşma uygulaması değil hocam web kamerası uygulaması. Genişletmek için tıkla... Keşke biraz araştırsanız. Sadece kamera yok. Mikrofonda var. Hatta ikisi beraber kullanılabiliyor.
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.423 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #5 EZ Mic deneyebilirsiniz hocam. Bende bu çalışmadığı için Wo Mic kullanmaya başlamıştım ama sizde sorun çıkarmayabilir.
EZ Mic deneyebilirsiniz hocam. Bende bu çalışmadığı için Wo Mic kullanmaya başlamıştım ama sizde sorun çıkarmayabilir.