WO Mic bilgisayarda mikrofon gözükmüyor

çakma gandalf

Decapat
Arkadaşlar benim bilgisaarımda mikrofon yok yakın zamanda alacağım ama şu anlık PUBG'de sesli sohbeti kullanmak için alternatif bir çözüm olarak WO Mic kullanmaya karar verdim. WiFi ile bağladım telefonu bilgisayara. Play in speaker seçili ve kendi sesimi duyuyorum ama bilgisayarda mesela ses kaydedicide mikrofon yok diyor, ne yapmam gerek?

wo.png
woo.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Wo micin driverini indirdinmi ?.Sitedinde hem indirme linki var hemde driver indirme linki var 2 sinide kurman lazim
Driver kurulu. İkisini de indirdim.
Usb ile mikrofona bağlanabilirsiniz. Aux kablonuz varsa https://play.google.com/store/apps/details?id=com.grace.microphone&hl=tr bu uygulama da işinizi görebilir.
Usb ile de Wi-fi ile de denedim sonuç aynı.
WO Mic sorunlu bir program. WO Mic yerine DroidCam öneririm.
Hocam peki bu programdan mikrofon olarak kullanabiliyor muyuz mobil cihazımızı?
bakın burada gözüküyor mikrofon ama ses yok

Dosya Ekleri

• ses.png
    ses.png
    10,8 KB · Görüntüleme: 1.039
Son düzenleme:
Wo mice telefondan baglan dedikten sonra sana ip adresi veriyor pc baglantisi icin pc dekiyle o ip ayni deilse pc deki uygulamasindan ip yi değiştirip dene tabiki pc deki wifi ile telefondaki uygulamadaki wifi nin ayni ağa bağlı olmasi lazim

Driver kurulu. İkisini de indirdim.

USB ile de Wi-Fi ile de denedim sonuç aynı.

Hocam peki bu programdan mikrofon olarak kullanabiliyor muyuz mobil cihazımızı?
Bakın burada gözüküyor mikrofon ama ses yok.

Mikrofon ayarlarından bunu aktif yaparsanız sorun çözülür.

Dosya Ekleri

• technopat.PNG
    technopat.PNG
    6,5 KB · Görüntüleme: 890
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı