WO Mic çalışmıyor

İşletim sistemi
Android
Ayarlardan kontrol edin, giriş cihazı olarak WO Mic Device seçili olsun.
1767529297155.png

Seçili ona rağmen görmüyor.
Uygulama/oyun içinde de seçmeniz gerekiyor. Örnek vermek gerekirse, Discord’da kullanacaksanız ayarlara girip Ses ve Görüntü kısmından mikrofonu WO Mic yapın.

Eğer hâlâ çalışmıyorsa sesiniz geliyor mu diye test etmek için WO Mic Client’tan Options kısmına girip Play in Speaker'ı açın. Kendi sesinizi duyup duymadığınızı kontrol edin.

Uygulama/oyun içinde de seçmeniz gerekiyor. Örnek vermek gerekirse, Discord'da kullanacaksanız ayarlara girip ses ve görüntü kısmından mikrofonu WO Mic yapın.

Eğer hâlâ çalışmıyorsa sesiniz geliyor mu diye test etmek için WO Mic Client'tan options kısmına girip play in speaker'ı açın. Kendi sesinizi duyup duymadığınızı kontrol edin.

Deneyeceğim.

Uygulama/oyun içinde de seçmeniz gerekiyor. Örnek vermek gerekirse, Discord'da kullanacaksanız ayarlara girip ses ve görüntü kısmından mikrofonu WO Mic yapın.

Eğer hâlâ çalışmıyorsa sesiniz geliyor mu diye test etmek için WO Mic Client'tan options kısmına girip play in speaker'ı açın. Kendi sesinizi duyup duymadığınızı kontrol edin.

Hala aynı ses yok hoparlörden mikrofonun sesi gelmiyor.

Hallettim uygulamada Wi-Fi ile bağlanma kalmış USB'ye aldım oldu.

Son düzenleme:
Sorununuz halledildiyse tamamdır. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı