Circassian Warrior Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #1 Merhaba. Telefon mikrofonunu bilgisayarda kullanmak istiyorum. İndirmek istediğimde ise dosya tehlikeli olabilir uyarısı aldığımdan emin olamadım. 1-Wo Mic güvenilir mi? 2-Hangi siteden indirmeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2021
Merhaba. Telefon mikrofonunu bilgisayarda kullanmak istiyorum. İndirmek istediğimde ise dosya tehlikeli olabilir uyarısı aldığımdan emin olamadım. 1-Wo Mic güvenilir mi? 2-Hangi siteden indirmeliyim?
pilavyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 1.993 Çözümler 12 Yer Bursa 19 Şubat 2021 #2 Kendi sitesinden indirin. Uzunca bir süre kullandım ve bir sıkıntısını görmedim.
Mchtdlsk Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 125 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Şubat 2021 #3 Kullanıyorum. Sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Kendi sitesinden indir en iyisi.
tahamert123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tahiti Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #4 Kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim.
Circassian Warrior Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #5 pilavyer dedi: Kendi sitesinden indirin. Uzunca bir süre kullandım ve bir sıkıntısını görmedim. Genişletmek için tıkla... Mchtdlsk dedi: Kullanıyorum. Sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Kendi sitesinden indir en iyisi. Genişletmek için tıkla... tahamert123 dedi: Kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.
pilavyer dedi: Kendi sitesinden indirin. Uzunca bir süre kullandım ve bir sıkıntısını görmedim. Genişletmek için tıkla... Mchtdlsk dedi: Kullanıyorum. Sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Kendi sitesinden indir en iyisi. Genişletmek için tıkla... tahamert123 dedi: Kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.