benmuhammed Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul - Turkey 6 Kasım 2024 #1 Merhaba, WO Mic kullanarak telefonu mikrofon olarak kullanıyoruz. Ancak bu sesi hoparlöre vermesi gerekli. Bize bu tarz bir uygulama gerekli. İyi Sosyaller. Nasıl yapılacağını buldum. "Only Speaker Mod" ile yapıyoruz. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2024
Merhaba, WO Mic kullanarak telefonu mikrofon olarak kullanıyoruz. Ancak bu sesi hoparlöre vermesi gerekli. Bize bu tarz bir uygulama gerekli. İyi Sosyaller. Nasıl yapılacağını buldum. "Only Speaker Mod" ile yapıyoruz.
5 584621 Decapat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 996 Çözümler 7 6 Kasım 2024 #2 benmuhammed dedi: Merhaba, WO Mic kullanarak telefonu mikrofon olarak kullanıyoruz. Ancak bu sesi hoparlöre vermesi gerekli. Bize bu tarz bir uygulama gerekli. İyi Sosyaller. Nasıl yapılacağını buldum. "Only Speaker Mod" ile yapıyoruz. Genişletmek için tıkla... Bunu anlatır mısın? Artı 0 Eksi
benmuhammed dedi: Merhaba, WO Mic kullanarak telefonu mikrofon olarak kullanıyoruz. Ancak bu sesi hoparlöre vermesi gerekli. Bize bu tarz bir uygulama gerekli. İyi Sosyaller. Nasıl yapılacağını buldum. "Only Speaker Mod" ile yapıyoruz. Genişletmek için tıkla... Bunu anlatır mısın?