Wobkey Rainy 75 nasıldır?

Baran0606

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Wobkey rainy75 düşünüyorum. Gecikme süresi hakkında bilgi sahibi olan var mı? FPS oyunları Valorant, CS2 icin değer mi? Bir tanıdık yeni aldı site fiyatı 5.5k bana 3.5K'ya verecek. Değer mi, klavye hakkında bilgilendirir misiniz?

Merhaba. Wobkey rainy75 düşünüyorum. Gecikme süresi hakkında bilgi sahibi olan var mı? FPS oyunları Valorant, CS2 icin değer mi? Bir tanıdık yeni aldı site fiyatı 5.5k bana 3.5K'ya verecek. Değer mi, klavye hakkında bilgilendirir misiniz?

Lite, standart ve Pro olmak üzere 3 farklı versiyonu var hangisi hepsine de sonuna kadar değer gerçi de.

Standart modeli önerir misiniz oyun icin gecikme süresi hakkında filan bilgi alsam.

Switchler linear yapıda olduğu için oyun için gayet iyi hatta klavyenin gecikme süresi kağıt üstünde bayağı bayağı iyi duruyor ki linear olduğu için oyun da gecikme hissetmezsin üstelik kasası alüminyum kaliteli bir kasa.

Chilkey'den memnun musunuz acaba ben de almayı düşünüyorum ama Rainy 75 ve Furycube F75 Ultimate arasında kaldım
Ben de o 3'ü arasında kalmıştım Furycube'u görünüşünden dolayı elemiştim. Rainy75 pro'nun da renk seçeneği yoktu bu yüzden Chilkey ND75 aldım. Şarjı bana yaklaşık 1 hafta yetiyor ve geri dolum süresi 3 saat gibi kısa süre. Rainy75'in pro versiyonunu tercih etmiyecekseniz ND75 öneririm sesi ve ekranı da çok hoş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı