WOBO L1 Pro intercom alınır mı?

Makaleler
17
Yer
Antalia
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv
Meslek
Grafiker/Fotoğrafçı

Dostlar bu ürün alınır mı? Bilginiz var mıdır? Hjc C10 kask siparişi vereceğim yanında bunu düşünüyorum ama bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Knmaster'ın birkaç ürününü gördüm ancak yorumları kötüydü. Olabildiğince sade ve ışıksız istiyorum. Kaskta olabildiğince kaybolsun yani belli olmasın. Bütcede aşağı yukarı bu ürünün seviyesinde lazım şu anda.

Dostlar bu ürün alınır mı? Bilginiz var mıdır? Hjc C10 kask siparişi vereceğim yanında bunu düşünüyorum ama bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Knmaster'ın birkaç ürününü gördüm ancak yorumları kötüydü. Olabildiğince sade ve ışıksız istiyorum. Kaskta olabildiğince kaybolsun yani belli olmasın. Bütcede aşağı yukarı bu ürünün seviyesinde lazım şu anda.
Bütçe ne kadar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe ne kadar?

Konu yazısında belirttiğim üzere bu civarlarda.

İdefix'de 1090TL imiş bu arada. Kaskı da oradan alıyordum beraber almayı düşünüyorum şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu yazısında belirttiğim üzere bu civarlarda.

İdefix'de 1090TL imiş bu arada. Kaskı da oradan alıyordum beraber almayı düşünüyorum şu an.
Bu fiyatlara pek bir şey zaten bulunmaz kaliteli. Biraz daha az fiyatlara bt22 gibi interkomlar var 100 üstüne geçince ses gelmemeye başlıyor. Bunda da pek performans beklemeyin ama işlevini çok rahat görür. KNmaster kötü bir marka değil oda alınabilir.

Bu fiyatlara pek bir şey zaten bulunmaz kaliteli. Biraz daha az fiyatlara BT22 gibi interkomlar var 100 üstüne geçince ses gelmemeye başlıyor. Bunda da pek performans beklemeyin ama işlevini çok rahat görür. KNmaster kötü bir marka değil oda alınabilir.

Kn Master'ın yorumları içime sinmedi pek. Bununki yine ona nazaran iyi. Uzun sürelerce kullanma düşüncem yok zaten birkaç ay idare etse yeter. Sonra paraya kıyar 5-7k en iyisini alırım diyorum. Şu an kask ve vizör vs alacağım için eksiye iniyorum.

Kn Master'ın yorumları içime sinmedi pek. Bununki yine ona nazaran iyi. Uzun sürelerce kullanma düşüncem yok zaten birkaç ay idare etse yeter. Sonra paraya kıyar 5-7k en iyisini alırım diyorum. Şu an kask ve vizör vs alacağım için eksiye iniyorum.
O zaman alın bt22 takılın tavsiyem. İlerde bütçeniz artınca senanın alt modellerine veya knnin üst modellerine geçersiniz. Hangi kn modelinin yorumlarına baktınız bilmiyorum ama orta bütçeli modelleri gayet güzel sorun yaşatmıyor.

O zaman alın BT22 takılın tavsiyem. İleride bütçeniz artınca senanın alt modellerine veya knnin üst modellerine geçersiniz. Hangi kn modelinin yorumlarına baktınız bilmiyorum ama orta bütçeli modelleri gayet güzel sorun yaşatmıyor.

BT22 dediğiniz hangisi? Belli bir model var mı yoksa dediğim model iş görür mü?

BT22 dediğiniz hangisi? Belli bir model var mı yoksa dediğim model iş görür mü?
Hocam bu bütçelerde çoğu model çinden uyguna getirilip piyasada takır takır satılıyor. Hoparlörleri kaliteli değil. Zaten az kullanıcaksanız bt22 gibi bir model önerdim ilerki zamanlarda atarsınız bir kenara. Attığınız modelde iş görür hepsi görür yüksek hızlarda bir şey beklemeyin sadece ses gelmez. BT22 yazınca çıkar yıllar önce almıştım ben 4 ay kullandım sena aldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı