0ndefined Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #1 WoeUSB programı sadece Windows ISO'larını yazdırmak için var sanırım. Peki Linux ISO'su yazdırabilir miyim USB'ye? Boot ederken sorun yaşar mıyım?
WoeUSB programı sadece Windows ISO'larını yazdırmak için var sanırım. Peki Linux ISO'su yazdırabilir miyim USB'ye? Boot ederken sorun yaşar mıyım?
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 9 Nisan 2022 #2 0ndefined dedi: WoeUSB programı sadece Windows ISO'larını yazdırmak için var sanırım. Peki Linux ISO'su yazdırabilir miyim USB'ye? Boot ederken sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz yazdırabilirsin diye düşünüyorum.
0ndefined dedi: WoeUSB programı sadece Windows ISO'larını yazdırmak için var sanırım. Peki Linux ISO'su yazdırabilir miyim USB'ye? Boot ederken sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz yazdırabilirsin diye düşünüyorum.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #3 Linux ISO'su yazdırması daha farklı oluyordu yanlış hatırlamıyorsam. GRUB önyüklemesi gerekiyor falan. Rufus biçilmiş kaftan.
Linux ISO'su yazdırması daha farklı oluyordu yanlış hatırlamıyorsam. GRUB önyüklemesi gerekiyor falan. Rufus biçilmiş kaftan.
0ndefined Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #4 Esdeath.xyz dedi: Linux ISO'su yazdırması daha farklı oluyordu yanlış hatırlamıyorsam. GRUB önyüklemesi gerekiyor falan. Rufus biçilmiş kaftan. Genişletmek için tıkla... Haklısınız keşke Rufus Linux'ta da kullanılabilse.
Esdeath.xyz dedi: Linux ISO'su yazdırması daha farklı oluyordu yanlış hatırlamıyorsam. GRUB önyüklemesi gerekiyor falan. Rufus biçilmiş kaftan. Genişletmek için tıkla... Haklısınız keşke Rufus Linux'ta da kullanılabilse.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #5 @0ndefined Açılabilir ortam oluşturma — Linux Mint Installation Guide belgelendirme çalışması! Buna bakabilirsin. Etcher ile yazdırılabilir olması lazım.
@0ndefined Açılabilir ortam oluşturma — Linux Mint Installation Guide belgelendirme çalışması! Buna bakabilirsin. Etcher ile yazdırılabilir olması lazım.
ab160803 Picopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 255 9 Nisan 2022 #6 Ventoy adlı programı öneriyorum. Direkt diskin içerisine 1-∞ tane ISO atıp istediğiniz işletim sistemini kurabilirsiniz.
Ventoy adlı programı öneriyorum. Direkt diskin içerisine 1-∞ tane ISO atıp istediğiniz işletim sistemini kurabilirsiniz.