WoeUSB nasıl kurulur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zeerix

Hectopat
Daha fazla  
Ne olur yardım edin kafayı yemek üzereyim, woeUSB indirin diyorlar indirdim gozukmuyor hiçbir şey de yapamıyorum Windows'a gecmem lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ventoy ile geçebilirsiniz.
Terminal'de sudo sh VentoyWeb.sh kodunu çalıştırın, ardından tarayıcı da http://127.0.0.1:24680 bağlantısını açın.
Sonra USB'nize Ventoy yazdırıp içine yazdırılmamış ISO olarak Windows imajını atın, ardından boot edin.

WoeUSB için ilk önce sudo apt install git p7zip-full python3-pip python3-wxgtk4.0 grub2-common grub-pc-bin daha sonra ise sudo pip3 install WoeUSB-ng komularını girin. Sonrasında sudo woeusb --device </path/to/Windows.iso> /dev/sdX --target-filesystem ntfs komutu ile yazma işlemini gerçekleştirin. Path ile başlayan yere dosyanın konumunu sdX yazan yere ise sdb yazın. Telefonda olduğumdan bu kadar yazabildim.

Hangi dosyanın konumunu?

Sizin için düzenleyeyim. İlk önce o gördüğünüz dosyayı İndirilenler klasörüne atın normal Windows'ta yaptığınız gibi.
sudo woeusb --device /home/kullanıcıadı/İndirilenler/Win10_21H1_Turkish_x64.iso > /dev/sdb --target-filesystem ntfs bu komutu yazın. Ama "kullanıcı" olan kısmı kendi kullanıcı adınızı yazın.

Erişim engellendi yazıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…