Güzel rahat bir koltuk almayı düsünüyorum fakat fazla bütçem yok, 3.5 k civarı bütçem var. Woldex oyuncu koltuğu bu fiyata güzel gibi duruyor sizce alınır mı?
Güzel rahat bir koltuk almayı düsünüyorum fakat fazla bütçem yok, 3.5 k civarı bütçem var. Woldex oyuncu koltuğu bu fiyata güzel gibi duruyor sizce alınır mı?
En ucuz Seduna Thunder Pro Fab Hareketli Kol Yönetici Koltuğu fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Seduna Thunder Pro Fab Hareketli Kol Yönetici Koltuğu özelliklerini incele, 4.389,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Seduna Thunder Pro Fab Hareketli Kol Yönetici Koltuğu fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Seduna Thunder Pro Fab Hareketli Kol Yönetici Koltuğu özelliklerini incele, 4.389,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Seduna hakkında çok şikayet eden yorumlar var. Koltukta sıkıntı çıkarsa hiç ilgilenmiyorlarmış. Bir çok kişiye metal aksamları paslı çapaklı koltuk göndermişler mağduriyeti gidermemişler. Benim de koltuğa ihtiyacım var bu marka radarımdaydı ama öyle yorumlar çok olunca eledim.
Seduna hakkında çok şikayet eden yorumlar var. Koltukta sıkıntı çıkarsa hiç ilgilenmiyorlarmış. Birçok kişiye metal aksamları paslı çapaklı koltuk göndermişler mağduriyeti gidermemişler. Benim de koltuğa ihtiyacım var bu marka radarımdaydı ama öyle yorumlar çok olunca eledim.