Woldex oyuncu koltuğu alınır mı?

Bütçe
3500

raloven

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar herkese.

Güzel rahat bir koltuk almayı düsünüyorum fakat fazla bütçem yok, 3.5 k civarı bütçem var.
Woldex oyuncu koltuğu bu fiyata güzel gibi duruyor sizce alınır mı?

Merhaba herkese.

Güzel rahat bir koltuk almayı düsünüyorum fakat fazla bütçem yok, 3.5 k civarı bütçem var.
Woldex oyuncu koltuğu bu fiyata güzel gibi duruyor sizce alınır mı?

O bütçe ile oyuncu koltuğu alınmaz yönetici koltukları bile 4000 TL'den başlıyor.

Bu koltuktan arkadaşta da aynı tip olanı var rahat olduğunu söyledi bunu araştırayım teşekkürler.

Woldex in kötü özelliği yok gibi geldi ama pek koltuk deneyimim yok bilmiyorum.
Krom ayak+kumaş+kolçak hareketi+sırt mekanizması var.

Bu koltuktan arkadaşta da aynı tip olanı var rahat olduğunu söyledi bunu araştırayım teşekkürler.

Woldex in kötü özelliği yok gibi geldi ama pek koltuk deneyimim yok bilmiyorum.

Adam gibi oyuncu koltukları 6000 TL'den başlıyor onun altındakilere bakmayın bile direk attığım yönetici koltuğunu alıp geçin.

Seduna hakkında çok şikayet eden yorumlar var. Koltukta sıkıntı çıkarsa hiç ilgilenmiyorlarmış. Bir çok kişiye metal aksamları paslı çapaklı koltuk göndermişler mağduriyeti gidermemişler. Benim de koltuğa ihtiyacım var bu marka radarımdaydı ama öyle yorumlar çok olunca eledim.

Bu tip ofis koltuklarında genelde bu yorumlardan gördüm ve woldexe yöneldim özellikleri iyi gibi ama kararsız kaldım arkadaşlar boyle deyince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…