K klavyesulukpeçete Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 350 Çözümler 7 3 Temmuz 2021 #1 Steam'den Wolfeinstain The New Order'ı aldım. Oyun içinde GPU 84 derece oluyor. Ne artıyor ne azalıyor. Bu sıcaklık normal midir? Yüksekse ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2021
Steam'den Wolfeinstain The New Order'ı aldım. Oyun içinde GPU 84 derece oluyor. Ne artıyor ne azalıyor. Bu sıcaklık normal midir? Yüksekse ne yapmam gerek?
xORHANAGAx Picopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 154 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #2 Nerede Yaşıyorsunuz hava kaç derece sıcaklık 85 i geçmediği sürece sıkıntı olmaz Artı 0 Eksi
KS KS K klavyesulukpeçete Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 350 Çözümler 7 3 Temmuz 2021 #3 xORHANAGAx dedi: Nerede Yaşıyorsunuz hava kaç derece sıcaklık 85 i geçmediği sürece sıkıntı olmaz Genişletmek için tıkla... İstanbul. Artı 0 Eksi
xORHANAGAx dedi: Nerede Yaşıyorsunuz hava kaç derece sıcaklık 85 i geçmediği sürece sıkıntı olmaz Genişletmek için tıkla... İstanbul.
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 4.983 Makaleler 4 Çözümler 48 3 Temmuz 2021 #4 Ekran kartınız nedir ? Kasanız ve ortamın sıcaklığı ne kadar ? Biraz yüksek gibi geldi ama hangi GPU olduğunu bilmiyoruz. Artı 0 Eksi
Ekran kartınız nedir ? Kasanız ve ortamın sıcaklığı ne kadar ? Biraz yüksek gibi geldi ama hangi GPU olduğunu bilmiyoruz.
xORHANAGAx Picopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 154 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #5 klavyesulukpeçete dedi: İstanbul. Genişletmek için tıkla... Termal macun yenileyebilrisin Artı 0 Eksi
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 3 Temmuz 2021 #6 Normal. Artı 0 Eksi
KS KS K klavyesulukpeçete Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 350 Çözümler 7 3 Temmuz 2021 #7 Shinsai dedi: Ekran kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Quadro K2200. Shinsai dedi: Kasanız ve ortamın sıcaklığı ne kadar? Genişletmek için tıkla... Oda sıcaklığından birkaç derece fazla galiba. Kasayı bilmiyorum ama elimi değdirince sıcaklık çok net hissediliyor. Artı 0 Eksi
Shinsai dedi: Ekran kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Quadro K2200. Shinsai dedi: Kasanız ve ortamın sıcaklığı ne kadar? Genişletmek için tıkla... Oda sıcaklığından birkaç derece fazla galiba. Kasayı bilmiyorum ama elimi değdirince sıcaklık çok net hissediliyor.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 3 Temmuz 2021 #8 klavyesulukpeçete dedi: Quadrı k2200. Oda sıcaklığından birkaç derece fazla galiba. Kasayı bilmiyorum ama elimi değdirince sıcaklık çok net hissediliyor. Genişletmek için tıkla... Sıcak olması normal, 90 dereceye kadar dayanır kart. Artı 0 Eksi
klavyesulukpeçete dedi: Quadrı k2200. Oda sıcaklığından birkaç derece fazla galiba. Kasayı bilmiyorum ama elimi değdirince sıcaklık çok net hissediliyor. Genişletmek için tıkla... Sıcak olması normal, 90 dereceye kadar dayanır kart.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.134 Makaleler 3 Çözümler 194 3 Temmuz 2021 #9 Bu arada belirteyim: serinin ilk oyunu Old Blood. Artı 0 Eksi
KS KS K klavyesulukpeçete Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 350 Çözümler 7 3 Temmuz 2021 #10 Ben tarihsel olarak oynuyorum. İlk New order çıkmış. ItsAllGoodman dedi: Bu arada belirteyim: Serinin ilk oyunu old blood. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Ben tarihsel olarak oynuyorum. İlk New order çıkmış. ItsAllGoodman dedi: Bu arada belirteyim: Serinin ilk oyunu old blood. Genişletmek için tıkla...