half life oyuncusu Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #1 Steam yaması çalışmadı, başka yama var mı? Game Pass ile kullanacağım. Son düzenleme: 18 Eylül 2025
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.502 Makaleler 11 Çözümler 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #2 @half life oyuncusu başka yama bulamadım. Yama exe'mi?
half life oyuncusu Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #3 Yerayay dedi: @half life oyuncusu başka yama bulamadım. Yama EXE'mi? Genişletmek için tıkla... EXE derken çoğu yama setup halinde olmuyor muydu? Forumda gördüğüm tümünü denedim fakat hepsi "crash dump error" veriyor oyun.
Yerayay dedi: @half life oyuncusu başka yama bulamadım. Yama EXE'mi? Genişletmek için tıkla... EXE derken çoğu yama setup halinde olmuyor muydu? Forumda gördüğüm tümünü denedim fakat hepsi "crash dump error" veriyor oyun.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.502 Makaleler 11 Çözümler 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #4 @half life oyuncusu oyun çöküyor işte. Senin kurduğun yama nasıldı? Klasör yapıda mı, yoksa kurulum dosyası mı vardı (exe)?
@half life oyuncusu oyun çöküyor işte. Senin kurduğun yama nasıldı? Klasör yapıda mı, yoksa kurulum dosyası mı vardı (exe)?
half life oyuncusu Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #5 Yerayay dedi: @half life oyuncusu oyun çöküyor işte. Senin kurduğun yama nasıldı? Klasör yapıda mı, yoksa kurulum dosyası mı vardı (EXE)? Genişletmek için tıkla... 2 tane denedim ikisi de setup.exe ile kuruluyordu
Yerayay dedi: @half life oyuncusu oyun çöküyor işte. Senin kurduğun yama nasıldı? Klasör yapıda mı, yoksa kurulum dosyası mı vardı (EXE)? Genişletmek için tıkla... 2 tane denedim ikisi de setup.exe ile kuruluyordu
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.502 Makaleler 11 Çözümler 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #6 @half life oyuncusu boş klasöre kurulum yap, dosyaları manuel değiş. Klasör yapısının farklı olmasından dolayı yama düzgün kurulmuyor olabilir.
@half life oyuncusu boş klasöre kurulum yap, dosyaları manuel değiş. Klasör yapısının farklı olmasından dolayı yama düzgün kurulmuyor olabilir.
half life oyuncusu Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #7 Yerayay dedi: @half life oyuncusu boş klasöre kurulum yap, dosyaları manuel değiş. Klasör yapısının farklı olmasından dolayı yama düzgün kurulmuyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Denedim crash verdi ama bu sefer mavi konsol ile beraber çöktü.
Yerayay dedi: @half life oyuncusu boş klasöre kurulum yap, dosyaları manuel değiş. Klasör yapısının farklı olmasından dolayı yama düzgün kurulmuyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Denedim crash verdi ama bu sefer mavi konsol ile beraber çöktü.